Dani vagyok, a Te webfejlesztőd!

ha teljeskörű ügyintézést szeretnél,
ha fontos számodra a pontosság,
ha szereted, ha érthetően magyaráznak,
ha fontos a tulajdonosi szemlélet,
ha eleged van a mindig eltűnő kóklerekből

Rólam

Sándor Dániel vagyok szabadúszó programozó, webdesigner és üzleti fejlesztő. 18 éve készítek egyedi fejlesztésű és WordPress alapú weboldalakat, saját fejlesztésű webshopokat, egyedi webes alkalmazásokat és ügyviteli szoftvereket. Emellett Magyarország vezető bankjánál, digitális banki szolgáltatásfejlesztőként keresem az innovatív megoldásokat az ügyfelek problémáira.

Több mint 13 évig foglalkoztam mikro-, kis- és középvállalatokkal, így jól ismerem a problémáidat és azt amivel hatékonyabbá válhatsz. Eközben 9 évig vezettem egy IT Support csapatot is, ahol nagy tapasztalatot szereztem az ügyfelek problémáinak átérzésében és az ügyfelekkel történő hatékony kommunikációban.

Végtelenül türelmes, empatikus és segítőkész ember vagyok, és biztos lehetsz benne, hogy nem tudsz “butaságot” kérdezni és mindig megtaláljuk a közös hangot.

Erősségem az egyedi alkalmazások fejlesztése, de a kisebb feladatokból is a legjobbat hozom ki és garantáltan elégedett leszel.

+

Kész project

Egyedi rendszer

e

Programsor

+

Liter kávé

Ha velem dolgozol, ezt mind megkapod.

Több éves tapasztalatot

1993 foglalkozom az informatikával, 2004 óta készítek weboldalakat és fejlesztek webes alkalmazásokat, miközben folyamatosan bővítem tudásomat.

Tulajdonosi szemléletet

Banki digitális üzletfejlesztőként pontosan tudom milyen súlya van egy felelős döntésnek. Minden esetben a céged érdekeit tartom szem előtt a munka során.

Pontosságot, precízséget

Az életben és a munkában is elvárom (magamtól is) a precízséget, pontosságot, mert hiszek abban, hogy a kívánt eredmény és hitelesség csak így érhető el.

Segítséget, támogatást, empátiát

9 évig vezettem HelpDesket. Pontosan tudom milyen fontos a pozitív és barátságos hozzáállás, hogy feszengés mentesen oldjunk meg egy problémát. Én ilyen vagyok.

Kitartást és célorientáltságot

Nem ijedek meg a kihívásoktól. Mivel egyedi weboldalt, ügyviteli szoftvert készítek Neked, így ha bármilyen extrém kívánságod lenne, azt megvalósítjuk!

Generációs előnyöket

Y generáció tagjaként magabiztos, ambiciózus és motivált vagyok. A technológia fejlődésének köszönhetően, engem a "lifelong learning" jellemez. Azaz a naprakészség.

Üzleti weboldal készítés folyamatos, 7x24-es támogatással

Ügyfeleim visszajelzései alapján a megbízhatóságom és gyors rendelkezésre állásom az egyik nagy erényem. Én csak egyszerűen hiszek abban, a kapcsolatunk nem ér véget a számla átadásával. A weboldal elkészülte után is támogatást nyújtok szerződéses keretek közt, vagy akár ha csak 1-1 gyors baráti tanácsra van szükséged és dobsz egy üzenetet Messengeren. Ugye, Te sem szeretsz mindig eltűnő szakikkal dolgozni? Tesztelj le! Kérj ajánlatot és mérd az időt.

Személyre szabott megoldások

Biztos lehetsz benne, hogy minden egyedi igényedre figyelemmel leszek és részese leszel mind a grafikai, mind a funkcionális tervezésnek.

Tőlem nem "csak" egy weboldalt kapsz.
Hanem célzott megoldást a problémádra.

Kérj ajánlatot, nem veszíthetsz vele semmit!

Az üzleti weboldal készítés ajánlatkérés ingyenes és kötelezettségektől mentes. Az üzleti weboldaladdal kapcsolatos igényeid pontos ismerete szükséges, a reális és meglepetésektől mentes árajánlat adáshoz.

Ingyenes árajánlat kérés kötelezettségek nélkül

Add meg a legfontosabb tudnivalókat a leendő üzleti weboldaladdal / webshopoddal kapcsolatban, mint pl.:mivel foglalkozol, van-e bármilyen elképzelésed a feladattal kapcsolatban vagy szeretél-e bármilyen extra funkciót?

Az üzentekre rövid időn belül válaszolok.