kódolás, programozás, adatbáziskezelés
UX / UI
front-end fejlesztések, website-build
grafika, kiadványok
SEO, marketing,
üzleti folyamatok tervezése

hello. Dani vagyok,

szabadúszó programozó, webdesigner és üzleti fejlesztő. ha igényes, modern és gazdag funkcionalitású weboldalt, webshoppot vagy egyedi üzleti szoftvert szeretnél emberi áron, a legjobb embert találtad meg. 

ha nem vagy jártas az informatikában akkor sem kell megijedned; nem foglak szakzsargonokkal az őrületbe kergetni. közel 3 évig dolgoztam IT HelpDesken és 9 évig vezettem egy techniaki call center csapatot, szóval pontosan tudni fogom, hogy mi számodra a megfelelő kifejezésmód.

a szabadúszás mellet Magyarország vezető pénzintézeténél dolgozom digitális szolgáltatási senior fejlesztőként, így garantáltan ismerem a legújabb trendeket és megoldásokat.

értékelem, hogy ilyen jó fej vagy, hogy megnézed, kivel is dolgoznál együtt, ezért

adok is egy 10%-os kupont

amit a bármikor beválthatsz nálam, csak hivatkozz a #newwweb2020 kódra ajánlatkéréskor

it's me

NAPRAKÉSZ

NAPRAKÉSZ

1993 foglalkozom az informatikával, 2004 óta készítek weboldalakat és fejlesztek webes alkalmazásokat, miközben folyamatosan bővítem tudásomat.

PONTOS ÉS PRECÍZ

PONTOS ÉS PRECÍZ

Az életben és a munkában is elvárom (magamtól is) a precízséget, pontosságot, mert hiszek abban, hogy a kívánt eredmény és hitelesség csak így érhető el.

MEGFIZETHETŐ

MEGFIZETHETŐ

"Olcsó húsnak híg a leve" - tartja a mondás. Igen ám, de szabadúszóként, nem kell irodát / alkalmazottakat eltartanom, így a fejlesztési költség is alacsonyabb.

SEGÍTŐKÉSZ

SEGÍTŐKÉSZ

9 évig vezettem HelpDesket. Pontosan tudom milyen fontos a pozitív és barátságos hozzállás, hogy feszengés mentesen oldjunk meg egy problémát. Én ilyen vagyok.

 

CÉLORIENTÁLT ÉS KITARTÓ

CÉLORIENTÁLT ÉS KITARTÓ

Nem ijedek meg a kihívásoktól. Mivel egyedi weboldalt, ügyviteli szoftvert készítek Neked, így ha bármilyen extrém kívánságod lenne, azt megvalósítjuk!

 

AZ Y GENERÁCIÓ TAGJA

AZ Y GENERÁCIÓ TAGJA

Generációmból adódóan magabiztos, ambiciózus és motivált vagyok. A technológia fejlődésének köszönhetően, engem a "lifelong learning" jellemez. Azaz a naprakészség.

ingyenes árajánlat kérés kötelezettségek nélkül

az ajánlatkérés 100%-ig ingyenes. add meg a legfontosabb tudnivalókat a leendő weboldaladdal kapcsolatban, mint pl.: ki a célközönség, mivel foglalkozol, milyen elképzeléseid vannak, mely stílusú / felépítésű weboldalak tetszenek (és miért)? ha bármilyen egyedi igényed lenne, azt feltétlenül jelezd! 

az ajánlatkérésre pár napon belül válaszolok, (vélhetően) teszek még fel pár pontosító kérdést, ami után egy megközelítő árajánlatot már tudok adni. amennyiben ez egyezik az elképzeléseddel, szerződést kötünk, és elkezdjük project tervezését és a közös munkát.

| ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató |
© 2004-2020 NEWWWEB.HU – MINDEN JOG FENNTARTVA!