Hello!

Dani vagyok,
a Te webfejlesztőd!

rólam

Sándor Dániel vagyok szabadúszó programozó, webdesigner és üzleti fejlesztő.  18 éve készítek egyedi fejlesztésű és WordPress alapú weboldalakat, saját fejlesztésű webshoppokat, egyedi webes alkalmazásokat és ügyviteli szoftvereket. Emellett Magyarország vezető bankjánál, digitális banki szolgáltatásfejlesztőként keresem az innovatív megoldásokat az ügyfelek problémáira. 

Több mint 13 évig foglalkoztam mikro-, kis- és középvállalatokkal, így jól ismerem a problémáidat és azt amivel hatékonyabbá válhatsz. Eközben 9 évig vezettem  egy IT Support csapatot is, ahol nagy tapasztalatot szereztem az ügyfelek problémáinak átérzésében és az ügyfelekkel történő hatékony kommunikációban.

Végtelenül türelmes, empatikus és segítőkész ember vagyok, és biztos lehetsz benne, hogy nem tudsz “butaságot” kérdezni és mindig megtaláljuk a közös hangot. 

Erősségem az egyedi alkalmazások fejlesztése, de a kisebb feladatokból a legjobbat hozom kis és garantáltan elégedett leszel.

0 +
Kész project
0 +
Egyedi rendszer
0 e
programsor
0 év
öregedés

skillek

Back-End
0%
UX/UI
0%
Front-End
0%
Photoshop
0%
WordPress
0%
SEO
0%

ilyen vagyok

NAPRAKÉSZ

NAPRAKÉSZ

1993 foglalkozom az informatikával, 2004 óta készítek weboldalakat és fejlesztek webes alkalmazásokat, miközben folyamatosan bővítem tudásomat.

PONTOS ÉS PRECÍZ

PONTOS ÉS PRECÍZ

Az életben és a munkában is elvárom (magamtól is) a precízséget, pontosságot, mert hiszek abban, hogy a kívánt eredmény és hitelesség csak így érhető el.

MEGFIZETHETŐ

MEGFIZETHETŐ

"Olcsó húsnak híg a leve" - tartja a mondás. Igen ám, de szabadúszóként, nem kell irodát / alkalmazottakat eltartanom, így a fejlesztési költség is alacsonyabb.

SEGÍTŐKÉSZ

SEGÍTŐKÉSZ

9 évig vezettem HelpDesket. Pontosan tudom milyen fontos a pozitív és barátságos hozzállás, hogy feszengés mentesen oldjunk meg egy problémát. Én ilyen vagyok.

 

CÉLORIENTÁLT ÉS KITARTÓ

CÉLORIENTÁLT ÉS KITARTÓ

Nem ijedek meg a kihívásoktól. Mivel egyedi weboldalt, ügyviteli szoftvert készítek Neked, így ha bármilyen extrém kívánságod lenne, azt megvalósítjuk!

 

AZ Y GENERÁCIÓ TAGJA

AZ Y GENERÁCIÓ TAGJA

Generációmból adódóan magabiztos, ambiciózus és motivált vagyok. A technológia fejlődésének köszönhetően, engem a "lifelong learning" jellemez. Azaz a naprakészség.

értékelem, hogy ilyen jó fej vagy, és megnézed, kivel is dolgoznál együtt, ezért

adok is egy 10%-os kupont

amit a bármikor beválthatsz nálam, csak hivatkozz a #newwweb2021 kódra ajánlatkéréskor

ingyenes árajánlat kérés kötelezettségek nélkül

az ajánlatkérés 100%-ig ingyenes. Add meg a legfontosabb tudnivalókat a leendő weboldaladdal kapcsolatban, mint pl.: ki a célközönség, mivel foglalkozol, milyen elképzeléseid vannak, mely stílusú / felépítésű weboldalak tetszenek (és miért)? ha bármilyen egyedi igényed lenne, azt feltétlenül jelezd! 

Az ajánlatkérésre pár napon belül válaszolok, (vélhetően) teszek még fel pár pontosító kérdést, ami után egy megközelítő árajánlatot már tudok adni. Amennyiben ez egyezik az elképzeléseddel, szerződést kötünk, és elkezdjük project tervezését és a közös munkát.

A newwweb.hu-nál mindig az ügyfél igénye az első, és folyamatosan azon doglozunk, hogy maximálisan elégedett legyél az általunk nyújtott szolgáltatásainkkal. Segítünk valóra váltani az elképzeléseidet a tervezéstől, egészen az élesítésig. Sőt, még tovább is. Szabadúszó csapatunkban több profi grafikus, UX/UI designer, szövegíró és webfejlesztő dolgozik, hogy mindig a legjobb megoldást tudjuk adni számodra. Referenciáink közt több éttermi weboldal, webshop található, valamint számos üzleti weboldal. Az igazi kihívások számunkra az egyedi webalapú ügyviteli rendszerek fejlesztése, amit mindig nagy örömmel és kitörő lelkesedéssel készítünk a megrendelőink elképzelése szerint.

KAPCSOLAT

newwweb.hu

info@newwweb.hu

+36(70) 429-0353

ÁSZF  és Adatkezelési tájékoztató |
© 2004-2021 NEWWWEB.HU – MINDEN JOG FENNTARTVA!