Webfejlesztési referenciáim

egyedi fejlesztésű üzleti weboldal
egyedi webshop
WordPress + WooCommerce webshop,
egyedi fejlesztésű ERP rendszer
sportlétesítmény foglaló rendszer
egyedi fejlesztésű hirdető portál

Rólam

Sándor Dániel vagyok szabadúszó programozó, webdesigner és üzleti fejlesztő. 18 éve készítek egyedi fejlesztésű és Wordpress alapú weboldalakat, saját fejlesztésű webshoppokat, egyedi webes alkalmazásokat és ügyviteli szoftvereket. Emellettt Magyarország vezető bankjánál, digitális banki szolgáltatásfejlesztőként keresem az innovatív megoldásokat az ügyfelek problémáira.

Korábbi munkáimból

Esküvőnk honlapja

SAJÁT FEJLESZTÉSŰ, LETISZTULT, RESPONSIVE SZOLGÁLTATÓI OLDAL, AHOL A HÁZASULANDÓ PÁROK, SAJÁT ESKÜVŐI WEBOLDALT KÉRHETNEK MAGUKNAK MINDEN LÉNYEGES INFÓVAL, ESKÜVŐI MEHÍVÓ HELYETT. TOVÁBBÁ JELENLEG IS FEJLESZTÉS ALATT ÁLL EGY WEBKREATOR ALKALMAZÁS, AHOL A PÁROK MAGUK ÁLLÍTHATJÁK ÖSSZE A BLOKKOKAT ÉS ONLINE MEG IS RENDELHETIK.

Body & Sun - Újpest
-- webhop --

FITNES- ÉS SZÉPSÉGÁPOLÁSI STÚDIÓ A VACU THERM GÉPEK, A SZOLÁRIUM ÉS SZAUNA SZERELMESEINEK. A WEBSHOPBAN TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK ÉS EGYÉB TERMÉKEK KAPHATÓK.

Four Stars Miniatures
-- webshop --

SAJÁT FEJLESZTÉSŰ WEBSHOP MOTORRA ÉPÜLŐ, LETISZTUL MAKETT WEBSHOP. A WEBOLDAL JELENLEG LÁTOGATÓK ELŐL REJTETT, KÉSŐBB KERÜL ÉLESÍTÉSRE.

BasicHome.hu
-- webshop --

MODERN, RESPONSIVE SAJÁT FEJLESZTÉSŰ LAKBERENDEZÉSI WEBSHOP A MODERN ÉS LETISZTULT DESIGN SZERELMESEINEK. EGYEDI KÉSZÍTÉSŰ HOME DEKOR TERMÉKEK FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ VÁLASZTÉKKAL.

Antalya Grill & Steak House
-- éttermi webshop --

MODERN, RESPONSIVE ÉTTERMI WEBOLDAL - ÉLESÍTÉSRE VÁRÓ - SAJÁT FEJLESZTÉSŰ RENDELŐ RENDSZERREL / WEBSHOPPAL ÉS ÉTTERMI OLDALRÓL RENDELÉSFELDOLGOZÓ ÉS STATISZTIKAI MODULLAL.

SK State-Ment

MODERN, RESPONSIVE CÉGES BEMUTATKOZÓ WEBOLDAL, MINIMALISTA ÉS LETISZTULT DESINGNAL, A MEGRENDELŐI IGÉNYEK ALAPJÁN.

Olcsón a tiéd lehet
-- webshop --

LETISZTULT KÜTYÜ-WEBSHOP, BARION FIZETÉSSEL ÉS EGYÉB ÜGYVITELI MEGOLDÁSOKKAL.

ENC bérlés.eu
-- webshop --

EGYEDI FEJLESZTÉSŰ, TÖBBNYELVŰ WEBHOP ÉS BELSŐ ÜGYVITELI SZOFTVER SIMPLE PAY ONLINE BANKKÁRTYÁS IMPLEMENTÁSCIÓVAL ÉS SZÁMLAAGENT KAPCSOLATTAL. A RENDSZER JELENLEG NEM ÉRHETŐ EL PUBLIKUSAN

Party Ceasar ügyviteli rendszer

EGYEDI FEJLESZTÉSŰ RAKTÁRKEZELŐ ÉS ÜGYVITELI RENDSZER. A KÉSZLET NYILVÁNTARTÁSA MELLET, PDF ALAPÚ NYOMTATVÁNYOK ÉS E-SZÁMLÁK GENERÁLÁS, FUVAR TERVEZÉS ÉS INTELLIGENS KÉSZLETELLENŐRZÉS A RENDSZERRE BÍZOTT FŐ FELADAT.

Mobilbarát megjelenés

mobile first elvek szerint; a weboldal készítés során nagy figyelmet szentelek arra, hogy a kész weboldal minden eszközön tökéletesen mobilbarát és gyors legyen. Ez elengedhetetlen, mert a vállalkozásod weboldalát többen fogják mobilról nézni, mint asztali webböngészőből.

Eccopiccolo Pizzéria
-- éttermi webshop --

MODERN, RESZPONZÍV WEBOLDAL EGYEDI FEJLESZTÉSŰ RENDELŐRENDSZERREL, SZÁMOS ÜGYVITELI ÉS ÜZLETI MODULLAL A HÁTTÉRBEN.

Lómánia
-- hirdetéskezelő oldal --

EGYEDI FEJLESZTÉSŰ HIRDETÉSKEZELŐ RENDSZER A LOVAS ÉLET SZERELMESEINEK. A MEGRENDELŐ SPECIÁLIS IGÉNYEI MIATT SZÓBA SEM JÖHETTEK A PIACON TALÁLHATÓ SABLON MEGOLDÁSOK, ITT VISZONT MINDEN VÁGYA TELJESÜLHETETT.

Bóbita Blog

EGYEDI FEJLESZTÉSŰ BLOG MOTOR FELHASZNÁLÁSÁVAL SZÜLETETT MEG A BÓBITA BLOG AHOL SZÁMOS INSPIRÁLÓ ÖTLETTEL TALÁLKOZHATNAK A LÁTOGATÓK A DEKOR, DIY ÉS ÉTELRECEPT TÉMAKÖRBEN.

Jóga mert jó

TÖRÖKBÁLINT SZÍVÉBEN TALÁLHATÓ JÓGASTÚDIÓNAK KÉSZÍTETT, MAXIMÁLISAN A MEGRENDELŐ IGÉNYEIRE SZABOTT, EGYEDI WEBOLDAL. FONTOS IGÉNY VOLT, HOGY A JÓGA ÓRÁKRA ÉS A SZERVEZET ESEMÉNYRE ONLINE IS LEHESSEN JELENTKEZNI, ILLETVE EZEKET KEZELÉSE IS MEGOLDOTT LEGYEN.

Jóga mert jó - kártyák

TÖRÖKBÁLINT SZÍVÉBEN TALÁLHATÓ JÓGASTÚDIÓNAK KÉSZÍTETT AJÁNDÉKKÁRTYA ÉS BÉRLET DESIGN TERVEZÉS.

KM Pizzéria
-- éttermi webshop --

EGYEDI RENDELÉSI FELÜLET PIZZA KREÁTORRAL. A RESZPONZÍV KIALAKÍTÁS SEGÍTI, HOGY MOBILON ÉS TABLETEN IS KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ LEHESSEN.

Morpho Jewelry New York
-- webshop --

EGYEDI FEJLESZTÉSŰ WEBSHOP, OTP SIMPLEPAY ÉS PAYPAL FIZETÉSSEL, AUTOMATIKUS SZÁMLAGENERÁLÁSSAL A SZAMLAZZ.HU SZAMLAAGENT SZOLGÁLTATÁSÁVAL. KÜLÖNLEGES MEGOLDÁSOK ÉS ÜZLETI FOLYAMATOK TUCATJAIVAL.

Cageball Pont
-- időpont foglaló és ügyviteli rendszer -

IDŐPONT FOGLALÓ ÉS BELÉPTETŐ RENDSZER KIALAKÍTÁSA A GYORSABB ÉS HATÉKONYABB KISZOLGÁLÁS ÉDEKÉBEN. A MEGRENDELŐ IGÉNYEI ALAPJÁN SZÁMOS ÜGYVITELI MODUL KERÜLT KIALAKÍTÁSRA AMELYEK SEGÍTIK A SPORTLÉTESÍTMÉNY HATÉKONY MŰKÖDTETÉSÉT.

Tűz Sas - Tűz- és Munkavédelem

LETISZTULT, VÁLLALKOZÁS- ÉS SZOLGÁLTATÁS BEMUTATÓ CÉGES WEBOLDAL.

Egyedi fejlesztésű, vagy WordPress weboldal készítés

egyszerű bemutatkozó weboldal, vagy komplex webes portál? Nem probléma! Igényeidtől függően; WordPress vagy egyedi fejlesztésű üzleti weboldalt készítek vállalkozásodnak. Ne félj, segítek választani, csak mondd el, hogy milyen funkciókkal rendelkezzen a weboldal és egyeztetünk a megoldási lehetőségekről. Bármelyiket is választod, biztos lehetsz a sikerében.

Bárányos Brigitta könyvelő iroda

LETISZTULT, RESPONSIVE KÖNYVELŐI IRODA BEMUTATKOZÓ WEBOLDALA.

Gyógytó médium

RESZPONZÍV, EGY OLDALAS MIKRO SITE ELKÉSZÍTÉSE KERESŐOPTIMALIZÁLÁSSAL. FONTOS SZEMPONT VOLT A LETISZTULTSÁG ÉS A HASZNÁLHATÓSÁG.

Fészek Ingatlan
-- ingatlan hirdetési portál --

MAXIMÁLISAN MEGRENDELŐI IGÉNYEK ALAPJÁN KÉSZÜLT INGATLANKEZELŐ RENDSZER, SZÁMOS ADMINISZTATÍV ÁS STATISZTIKÁZÓ FUNKCIÓVAL.

>

Hajdú Zrt

NYOMTATVÁNY DESIGN TERV - FRANCIA PIACRA SZÁNT TERMÉKKATALÓGUS DESIGN KÉSZÍTÉSE, A KATALÓGUS KÜLÖNBÖZŐ TÍPUSÚ OLDALAINAK KIALAKÍTÁSÁVAL.

Gaviata könyvelő iroda

SZEMÉLYRE SZABOTT NÉVJEGYKÁRTYA, LEVÉLPAPÍR TERVEZÉS EGY TÖBB ÉVE A HAZAI PIACON TEVÉKENYKEDŐ KÖNYVELŐ IRODÁNAK.

HLF Shoes Webshop

CIPŐ WEBÁRUHÁZ DESING LÉTREHOZÁSA VOLT A FELADAT, GYEREKCIPŐ, SPORTCIPŐ ÉS KIEGÉSZÍTŐK RÉSZÉRE, AMELY KÖNNYEN ÁTLÁTHATÓ ÉS KEZELHETŐ.

Üzleti weboldal készítés folyamatos, 7x24-es támogatással

Ügyfeleim visszajelzései alapján a megbízhatóságom és gyors rendelkezésre állásom az egyik nagy erényem. Én csak egyszerűen hiszek abban, a kapcsolatunk nem ér véget a számla átadásával. A weboldal elkészülte után is támogatást nyújtok szerződéses keretek közt, vagy akár ha csak 1-1 gyors baráti tanácsra van szükséged és dobsz egy üzenetet Messengeren. Ugye, Te sem szeretsz mindig eltűnő szakikkal dolgozni? Tesztelj le! Kérj ajánlatot és mérd az időt.

Ne engedd, hogy a konkurencia leelőzzön!
Lépj be Te is a digitális térbe, még ma!

Professzionális üzleti weboldal nélkül vállalkozásod észrevétlen marad. Ne halaszd még tovább a weboldal készítést.
Válaszd a megbízható minőséget és a szakértelmet most!

A Te vállalkozásod,
az én kihívásom

biztos lehetsz benne, hogy a vállalkozásod üzleti weboldalának tervezése során én ugyanolyan izgatott és motivált leszek, mint Te. Imádom a kihívásokat, szeretem a lehetetlent is megvalósítani és így válik project hobbimmá, és nem csak egy munkává.

Személyre szabott megoldások

Biztos lehetsz benne, hogy minden egyedi igényedre figyelemmel leszek és részese leszel mind a grafikai, mind a funkcionális tervezésnek.

Tőlem nem "csak" egy weboldalt kapsz.
Hanem célzott megoldást a problémádra.

Kérj ajánlatot, nem veszíthetsz vele semmit!

Az üzleti weboldal készítés ajánlatkérés ingyenes és kötelezettségektől mentes. Az üzleti weboldaladdal kapcsolatos igényeid pontos ismerete szükséges, a reális és meglepetésektől mentes árajánlat adáshoz.

Ingyenes árajánlat kérés kötelezettségek nélkül

Add meg a legfontosabb tudnivalókat a leendő üzleti weboldaladdal / webshopoddal kapcsolatban, mint pl.:mivel foglalkozol, van-e bármilyen elképzelésed a feladattal kapcsolatban vagy szeretél-e bármilyen extra funkciót?

Az üzentekre rövid időn belül válaszolok.