referenciáim

programozóként főként back-end rendszereket, egyedi ügyviteli szoftvereket, valamint modulokat programozok, de emellet üzleti weboldalakat, egyedi fejlesztéső és woocommerce webhoppokat is készítek a megrendelői igények alapján. Sok esetben a munkám "láthatlan", de szerencsére azért van bőven full-stack referenciám is.

Refenciák

r21

Esküvőnk honlapja

SAJÁT FEJLESZTÉSŰ, LETISZTULT, RESPONSIVE SZOLGÁLTATÓI OLDAL, AHOL A HÁZASULANDÓ PÁROK, SAJÁT ESKÜVŐI WEBOLDALT KÉRHETNEK MAGUKNAK MINDEN LÉNYEGES INFÓVAL, ESKÜVŐI MEHÍVÓ HELYETT .

TOVÁBBÁ JELENLEG IS FEJLESZTÉS ALATT ÁLL EGY WEBKREATOR ALKALMAZÁS, AHOL A PÁROK MAGUK ÁLLÍTHATJÁK ÖSSZE A BLOKKOKAT ÉS ONLINE MEG IS RENDELHETIK.

    

r19

Body & Sun - Újpest

-- webhop --

FITNES- ÉS SZÉPSÉGÁPOLÁSI STÚDIÓ A VACU THERM GÉPEK, A SZOLÁRIUM ÉS SZAUNA SZERELMESEINEK. A WEBSHOPBAN TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK ÉS EGYÉB TERMÉKEK KAPHATÓK.

   

r20

Four Stars Miniatures

-- webshop --

SAJÁT FEJLESZTÉSŰ WEBSHOP MOTORRA ÉPÜLŐ, LETISZTUL MAKETT WEBSHOP. 

A WEBOLDAL JELENLEG LÁTOGATÓK ELŐL REJTETT, KÉSŐBB KERÜL ÉLESÍTÉSRE.

   

BasicHome Webshop

BasicHome-hu

-- webshop --

MODERN, RESPONSIVE SAJÁT FEJLESZTÉSŰ LAKBERENDEZÉSI WEBSHOP A MODERN ÉS LETISZTULT DESIGN SZERELMESEINEK. EGYEDI KÉSZÍTÉSŰ HOME DEKOR TERMÉKEK FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ VÁLASZTÉKKAL.

    

Antalya Grill & Steak House

Antalya Grill & Steak House 

-- éttermi webshop --

MODERN, RESPONSIVE ÉTTERMI WEBOLDAL - ÉLESÍTÉSRE VÁRÓ - SAJÁT FEJLESZTÉSŰ RENDELŐ RENDSZERREL / WEBSHOPPAL ÉS ÉTTERMI OLDALRÓL RENDELÉSFELDOLGOZÓ ÉS STATISZTIKAI MODULLAL.

   

r18

SK State-Ment

MODERN, RESPONSIVE CÉGES BEMUTATKOZÓ WEBOLDAL, MINIMALISTA ÉS LETISZTULT DESINGNAL, A MEGRENDELŐI IGÉNYEK ALAPJÁN.

    

r24

Olcsón a tiéd lehet

-- webshop --

LETISZTULT KÜTYÜ-WEBSHOP, BARION FIZETÉSSEL ÉS EGYÉB ÜGYVITELI MEGOLDÁSOKKAL.

 

r25

ENC bérlés.eu

-- webshop --

EGYEDI FEJLESZTÉSŰ, TÖBBNYELVŰ WEBHOP ÉS BELSŐ ÜGYVITELI SZOFTVER SIMPLE PAY ONLINE BANKKÁRTYÁS IMPLEMENTÁSCIÓVAL ÉS SZÁMLAAGENT KAPCSOLATTAL.

A RENDSZER JELENLEG NEM ÉRHETŐ EL PUBLIKUSAN

   

r26

Party Ceasar ügyviteli rendszer

EGYEDI FEJLESZTÉSŰ RAKTÁRKEZELŐ ÉS ÜGYVITELI RENDSZER. A KÉSZLET NYILVÁNTARTÁSA MELLET, PDF ALAPÚ NYOMTATVÁNYOK ÉS E-SZÁMLÁK GENERÁLÁS, FUVAR TERVEZÉS ÉS INTELLIGENS KÉSZLETELLENŐRZÉS A RENDSZERRE BÍZOTT FŐ FELADAT.

 

Eccopiccolo pizzéria

Eccopiccolo Pizzéria

-- éttermi webshop --

MODERN, RESZPONZÍV WEBOLDAL EGYEDI FEJLESZTÉSŰ RENDELŐRENDSZERREL,  SZÁMOS ÜGYVITELI ÉS ÜZLETI MODULLAL A HÁTTÉRBEN.

   

Lómánia - egyedi fejlesztésű hirdetési portál

Lómánia

-- hirdetéskezelő oldal --

EGYEDI FEJLESZTÉSŰ HIRDETÉSKEZELŐ RENDSZER A LOVAS ÉLET SZERELMESEINEK. A MEGRENDELŐ SPECIÁLIS IGÉNYEI MIATT SZÓBA SEM JÖHETTEK A PIACON TALÁLHATÓ SABLON MEGOLDÁSOK, ITT VISZONT MINDEN VÁGYA TELJESÜLHETETT.

   

Bóbita Blog

Bóbita Blog

EGYEDI FEJLESZTÉSŰ BLOG MOTOR FELHASZNÁLÁSÁVAL SZÜLETETT MEG A BÓBITA BLOG AHOL SZÁMOS INSPIRÁLÓ ÖTLETTEL TALÁLKOZHATNAK A LÁTOGATÓK A DEKOR, DIY ÉS ÉTELRECEPT TÉMAKÖRBEN.

   

Jogamertjo.hu  - jóga szalon és online időpont foglaló

Jóga mert jó

TÖRÖKBÁLINT SZÍVÉBEN TALÁLHATÓ JÓGASTÚDIÓNAK KÉSZÍTETT, MAXIMÁLISAN A MEGRENDELŐ IGÉNYEIRE SZABOTT, EGYEDI WEBOLDAL. FONTOS IGÉNY VOLT, HOGY A JÓGA ÓRÁKRA ÉS A SZERVEZET ESEMÉNYRE ONLINE IS LEHESSEN JELENTKEZNI, ILLETVE EZEKET KEZELÉSE IS MEGOLDOTT LEGYEN.

    

Jogamertjo.hu ajándékkártya

Jóga mert jó - kártyák

ÖRÖKBÁLINT SZÍVÉBEN TALÁLHATÓ JÓGASTÚDIÓNAK KÉSZÍTETT AJÁNDÉKKÁRTYA ÉS BÉRLET DESIGN TERVEZÉS.

KM Pizza

KM Pizzéria

-- éttermi webshop --

EGYEDI RENDELÉSI FELÜLET PIZZA KREÁTORRAL. A RESZPONZÍV KIALAKÍTÁS SEGÍTI, HOGY MOBILON ÉS TABLETEN IS KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ LEHESSEN.

    

Morphojewelry.com - fashion & jewelries webshop

Morpho Jewelry New York

EGYEDI FEJLESZTÉSŰ WEBSHOP, OTP SIMPLEPAY ÉS PAYPAL FIZETÉSSEL, AUTOMATIKUS SZÁMLAGENERÁLÁSSAL A SZAMLAZZ.HU SZAMLAAGENT SZOLGÁLTATÁSÁVAL. KÜLÖNLEGES MEGOLDÁSOK ÉS ÜZLETI FOLYAMATOK TUCATJAIVAL.

    

Cageball - időpontfoglaló és ügyviteli rendszer

Cageball Pont

-- időpont foglaló és ügyviteli rendszer -

DŐPONT FOGLALÓ ÉS BELÉPTETŐ RENDSZER KIALAKÍTÁSA A GYORSABB ÉS HATÉKONYABB KISZOLGÁLÁS ÉDEKÉBEN. A MEGRENDELŐ IGÉNYEI ALAPJÁN SZÁMOS ÜGYVITELI MODUL KERÜLT KIALAKÍTÁSRA AMELYEK SEGÍTIK A SPORTLÉTESÍTMÉNY HATÉKONY MŰKÖDTETÉSÉT.

r22

Tűz Sas - Tűz- és Munkavédelem

LETISZTULT, VÁLLALKOZÁS- ÉS SZOLGÁLTATÁS BEMUTATÓ CÉGES WEBOLDAL.

  

r23

Bárányos Brigitta könyvelő iroda

LETISZTULT, RESPONSIVE KÖNYVELŐI IRODA BEMUTATKOZÓ WEBOLDALA.

    

Gyógyító médium

Gyógytó médium

RESZPONZÍV, EGY OLDALAS MIKRO SITE ELKÉSZÍTÉSE KERESŐOPTIMALIZÁLÁSSAL. FONTOS SZEMPONT VOLT A LETISZTULTSÁG ÉS A HASZNÁLHATÓSÁG.

Fészekingatlan ingatlanadatbázis

Fészek Ingatlan

-- ingatlan hirdetési portál -

MAXIMÁLISAN MEGRENDELŐI IGÉNYEK ALAPJÁN KÉSZÜLT INGATLANKEZELŐ RENDSZER, SZÁMOS ADMINISZTATÍV ÁS STATISZTIKÁZÓ FUNKCIÓVAL.

 

Hajdú Zrt

Hajdú Zrt

NYOMTATVÁNY DESIGN TERV - FRANCIA PIACRA SZÁNT TERMÉKKATALÓGUS DESIGN KÉSZÍTÉSE, A KATALÓGUS KÜLÖNBÖZŐ TÍPUSÚ OLDALAINAK KIALAKÍTÁSÁVAL.

  

Gaviata.hu arculattervezés

Gaviata könyvelő iroda

SZEMÉLYRE SZABOTT NÉVJEGYKÁRTYA, LEVÉLPAPÍR TERVEZÉS EGY TÖBB ÉVE A HAZAI PIACON TEVÉKENYKEDŐ KÖNYVELŐ IRODÁNAK.

 

HLF Shoes webshop

HLF Shoes Webshop

CIPŐ WEBÁRUHÁZ DESING LÉTREHOZÁSA VOLT A FELADAT, GYEREKCIPŐ, SPORTCIPŐ ÉS KIEGÉSZÍTŐK RÉSZÉRE, AMELY KÖNNYEN ÁTLÁTHATÓ ÉS KEZELHETŐ.

ingyenes árajánlat kérés kötelezettségek nélkül

az ajánlatkérés 100%-ig ingyenes. Add meg a legfontosabb tudnivalókat a leendő weboldaladdal kapcsolatban, mint pl.: ki a célközönség, mivel foglalkozol, milyen elképzeléseid vannak, mely stílusú / felépítésű weboldalak tetszenek (és miért)? ha bármilyen egyedi igényed lenne, azt feltétlenül jelezd! 

Az ajánlatkérésre pár napon belül válaszolok, (vélhetően) teszek még fel pár pontosító kérdést, ami után egy megközelítő árajánlatot már tudok adni. Amennyiben ez egyezik az elképzeléseddel, szerződést kötünk, és elkezdjük project tervezését és a közös munkát.

A newwweb.hu-nál mindig az ügyfél igénye az első, és folyamatosan azon doglozunk, hogy maximálisan elégedett legyél az általunk nyújtott szolgáltatásainkkal. Segítünk valóra váltani az elképzeléseidet a tervezéstől, egészen az élesítésig. Sőt, még tovább is. Szabadúszó csapatunkban több profi grafikus, UX/UI designer, szövegíró és webfejlesztő dolgozik, hogy mindig a legjobb megoldást tudjuk adni számodra. Referenciáink közt több éttermi weboldal, webshop található, valamint számos üzleti weboldal. Az igazi kihívások számunkra az egyedi webalapú ügyviteli rendszerek fejlesztése, amit mindig nagy örömmel és kitörő lelkesedéssel készítünk a megrendelőink elképzelése szerint.

KAPCSOLAT

newwweb.hu

info@newwweb.hu

+36(70) 429-0353

ÁSZF  és Adatkezelési tájékoztató |
© 2004-2021 NEWWWEB.HU – MINDEN JOG FENNTARTVA!