szolgáltatások

weboldal és webáruház készítés, egyedi fejlesztésű webalkalmazás programozás, arculattervezés, meglévő weboldal vagy webshop felújítása, modernizálása, onLine és offline grafika, névjegykártya, molinó tervezés, display hirdetés tervezés, landing page készítés, weboldal alapű ügyviteli szoftver tervezés.

modern, letisztult üzleti weboldal készítés

ha nincs még céges weboldalad, akkor máris hatalmas hátrányba kerültél a konkurenciáddal szemben! üzleti weboldal készítése Mobile First elvek figyelembe vételével, egyedi programozással vagy CMS rendszerben sablonnal vagy egyedi kialakítással. egy vállalkozás céges bemutatkozó weboldal nélkül olyan, mint tű a szénakazalban; észrevétlen.

arculat, logó és design készítés

legyen szó GoogleAds vagy Facebook hirdetési képekről, borítóképről, webdesign és arculat tervezésről vagy logó tervezésről. de ha offline, nyomdai grafikáról van szó akkor sem fogsz csalódni legyen szó névjegykártyáról, szórólapról, matricákról vagy akár egy molinóról.

UX/UI terveztés

nem elég ha csak egy modern, igényes és responsive üzleti weboldalad van, ha használhatatlan, nem egyértelműek a funkciók. a UX/UI tervezés ma már szinte megkerülhetetlen ha egy jól működő weboldalt szeretnél vállalkozásodnak.

website building és programozás

a website building, azaz a honlapkészítés történhet CMS rendszerek (pl.: WordPress) használatával, ám ha igazán gyors és tiszta kódú weboldalt szeretnél akkor kerül szóba a manuálisan programozott weboldal igényeknek megfelelő funkciókkal és üzleti folyamatokkal.

folyamatos tesztelés biztosítása

fontosnak tartjuk, hogy a megrendelő végig a project résztvevője legyen, ezért a fejlesztés folyamatát nyomon követheti egy dedikált szerveren, ahol a fejlesztés stabil verzióját érheti el és azonnal tesztelheti. ennek köszönhetően még az adott funkció / oldal fejlesztése közben tudjuk a kért módosításokat elvégezni.

egyedi fejlesztésű, vagy WooCommerce alapú webáruház készítés

webáruház készítés egyedi igények alapján leprogramozva, vagy CMS alapú WooCommerce webshop modullal, testreszabva, onLine fizetési-, számlázási- és egyéb tetszőleges API intergrációval.

arculathoz illő webáruház design készítés

ha vállalkozásodnak már van egy meglévő arculata, akkor ahhoz igazodva, ellenkező esetben az arculatot megtervezve majd utána alakítjuk ki a webáruházad kinézetét, design elemeit.

egyedi folyamatok tervezése, készítése

vannak olyan egyedi vagy speciális igények, amelyek nem megoldhatók egy alap, CMS rendszerű (pl.: Woocommerce) webáruház segítségével. természetesen erre is megoldást nyújtunk, plugin vagy egyedi api-k programozásával.

egyedi fejlesztésű, webalapú alkalmazások, ügyviteli szoftverek, foglaló és iktató rendszer készítés

Egyedi fejlesztésű, adatbázis alapú, stabil, gyors és biztonságok webalkalamzás fejlesztés. Legyen szó egy rekatárkezelő rendszerről vagy egy sporlétesítmény több pályáját menedzselő foglaló és ügyviteli rendszeréről

modern admin dashboard felület készítés

ez az a felület ami a jövőben a fő támaszod lesz az üzletvezetés során, ezért fontos, hogy modern, könnyen átlátható és szerethető legyen. a kinézet mellett ugyanolyan fontos a funkcionalitása és gyorsasága is.

logikus működés, biztos alapokon

fontos, hogy a webalkalmazásod egyértelműen felépítésű legyen, minden funkciónak logikus működése legyen és minden fontos funkciót pár kattintással elérj.

biztonság, felhasználókezelés, logolás

kiemelten kezeljük a biztonsági kérdéseket, ezért a megrendelői igényeknek megfelelő azonosítást (két lépcsős, RFID tokenes, stb) építünk be, külön felhasználókezelést, külön jogokkal. természetesen minden tevékenységről log készül, amely probléma esetén elemezhető.

egyedi igények a fókuszban

a kihívások motiválnak bennünket, ezért nagyon szeretjük, ha olyan elképzelésekkel keresel meg bennünket, amelyekről korábban le kellett mondanod. az egyedi fejlesztésnek köszönhetően nincs olyan igény amely nem volna leprogramozható.

arculati és grafikai feladatok, névjegykártya készítés, molinó tervezés, OnLine és OffLine grafika, display hirdetés

Arculati kézikönyv készítés, logótervezés különböző stílusokban, saját font tervezés, animáció készítés és térbeli látványtervezés.

Arculathoz illő webshop design készítés

egy vállalkozás céges bemutatkozó weboldal nélkül olyan, mint tű a szénakazalban; észrevétlen. ha nincs még céges weboldalad, akkor máris hatalmas hátrányba kerültél a konkurenciáddal szemben!

Egyedi folyamatok tervezése, készítése

egy vállalkozás céges bemutatkozó weboldal nélkül olyan, mint tű a szénakazalban; észrevétlen. ha nincs még céges weboldalad, akkor máris hatalmas hátrányba kerültél a konkurenciáddal szemben!

Külsős modulok implementálása

egy vállalkozás céges bemutatkozó weboldal nélkül olyan, mint tű a szénakazalban; észrevétlen. ha nincs még céges weboldalad, akkor máris hatalmas hátrányba kerültél a konkurenciáddal szemben!

OnLine fizető felületek implementálása

egy vállalkozás céges bemutatkozó weboldal nélkül olyan, mint tű a szénakazalban; észrevétlen. ha nincs még céges weboldalad, akkor máris hatalmas hátrányba kerültél a konkurenciáddal szemben!

neked csak a vállalkozásoddal kell foglalkoznod, minden mást elintézek helyetted

szolgáltatásaim tartalmazzák igény szerint a szolgáltatókkal történő kommunikációt, a domain és tárhelszolgáltató kiválasztását, szolgáltatás megrendelését és adminisztrációját, valamint a folyamatos tanácsadást.

kérj ajánlatot,
semmit sem veszíthetsz vele!

az ajánlatkérés ingyenes és kötelezettségektől mentes. az igényeid pontos ismere szükséges reális és meglepetésektől mentes ajánlatot adni. aki mást mond, az mindig gyanús

ingyenes árajánlat kérés kötelezettségek nélkül

az ajánlatkérés 100%-ig ingyenes. add meg a legfontosabb tudnivalókat a leendő weboldaladdal kapcsolatban, mint pl.: ki a célközönség, mivel foglalkozol, milyen elképzeléseid vannak, mely stílusú / felépítésű weboldalak tetszenek (és miért)? ha bármilyen egyedi igényed lenne, azt feltétlenül jelezd! 

az ajánlatkérésre pár napon belül válaszolok, (vélhetően) teszek még fel pár pontosító kérdést, ami után egy megközelítő árajánlatot már tudok adni. amennyiben ez egyezik az elképzeléseddel, szerződést kötünk, és elkezdjük project tervezését és a közös munkát.

ÁSZF  és Adatkezelési tájékoztató |
© 2004-2020 NEWWWEB.HU – MINDEN JOG FENNTARTVA!