Egyedi fejlesztésű webalkalmazás készítés, ügyviteli szoftver fejlesztés

Csapatommal minden problémádra megoldást találok és elhozom Számodra a modern ügyfélszerzés élményét.

Egyedi fejlesztésű webalkalmazás készítés, ügyviteli szoftver fejlesztés

Küldetésem és misszióm; bevezetni a vállalkozásod a digitális térbe és teljes körű szolgáltatásaimmal segíteni a mindennapjaidat, hogy csak a cégvezetéssel kelljen foglalkoznod.

Site Building

Professzionális Weboldal készítés és webes stratégia építés

Webshop

Wordpress vagy egyedi fejlesztésű webshop készítés fizető rendszerrel

Grafika, UX/UI

Arculat és grafika tervezés, display hirdetés, nyomdai előkészítés

Egyedi webes fejlesztés

Egyedi webes megoldás bármilyen kis- vagy komplex problémára

All-In szolgáltatások

Szövegírás, üzleti stratégia, szabályozás, On-Site SEO

2020 a digitalizáció éve volt.
Lemaradtál róla? Segítek!

Friss felmérések szerint, 2020-ban legalább 7-8 évet fejlődtünk a digitalizáció terén. A cégeknek és vállalkozásoknak is reagálniuk kell a megváltozott igényekre.
Mostanra már elengedhetetlenné vált egy hatékony ügyviteli-, foglaló- vagy raktárkezelő rendszer megléte.
Még nincs webáruházad? Ne aggódj, én segítek Neked!

Nincs lehetetlen!
Korlátlan lehetőségek

egyedi fejlesztésű webalapú alkalmazások előnye a “dobozos” termékekkel szemben, hogy nincsenek korlátok, se kompromisszumok, csak is az, amit a megrendelő megálmodott. Egyedi fejlesztésű webalkalmazások segítségével, 100%-ig cégedre szabott megoldásokat kapsz.

Ügyviteli webalkalmazás a zsebedben

igényeid és a felhasználási terület alapján készítem el a webalkalmazás megjelenítését és eszközre optimalizálását. Amennyiben az alkalmazásnál fontos a mobilitás, akkor itt is érvényesítjük a mobile-first elvet és 100% responsive webalkalmazást adok át Neked.

api-k és harmadik féltől származó szolgáltatások

fizetőfelület, raktárkezelő vagy számlázó szoftver? Vannak olyan helyzetek, mikor egy szolgáltató saját megoldása tökéletes megoldást kínál a project egy részfeladatára, ezért igény esetén, ezeket a TPP API-kat építem be az ügyviteli rendszeredbe.

Ne engedd, hogy a konkurencia leelőzzön!
Lépj be Te is a digitális térbe, még ma!

Egy jó ügyviteli rendszer nélkül vállalkozásod hátrányba kerül. Ne halaszd még tovább a webalkalmazásod készítést.
Válaszd a megbízható minőséget és a szakértelmet most!

A Te vállalkozásod,
az én kihívásom

biztos lehetsz benne, hogy a vállalkozásod webalkalmazás tervezése során én ugyanolyan izgatott és motivált leszek, mint Te. Imádom a kihívásokat, szeretem a lehetetlent is megvalósítani és így válik project hobbimmá, és nem csak egy munkává.

Webalkalmazás készítés folyamatos, 7x24-es támogatással

Ügyfeleim visszajelzései alapján a megbízhatóságom és gyors rendelkezésre állásom az egyik nagy erényem. Én csak egyszerűen hiszek abban, a kapcsolatunk nem ér véget a számla átadásával. A webalkalmazás elkészülte után is támogatást nyújtok szerződéses keretek közt, vagy akár ha csak 1-1 gyors baráti tanácsra van szükséged és dobsz egy üzenetet Messengeren. Ugye, Te sem szeretsz mindig eltűnő szakikkal dolgozni? Tesztelj le! Kérj ajánlatot és mérd az időt.

Személyre szabott megoldások

Biztos lehetsz benne, hogy minden egyedi igényedre figyelemmel leszek és részese leszel mind a grafikai, mind a funkcionális tervezésnek.

Tőlem nem "csak" egy webes ügyviteli rendszert kapsz.
Hanem célzott megoldást a problémádra.

Gyakran Ismételt Kérdések

Ha tudni akarod, hogyan néz ki egy project menete vagy, csak olvasnál arról, hogy miért kedvezőbbek az áraim mint a legtöbb hasonló webdesign ügynökségé?

Ügyviteli szoftverrel időt és pénzt takaríthatsz meg és kizárhatod az emberi tényezőkből adódó hibázási lehetőségeket. Elkészítem egyedi fejlesztésű foglaló- vagy beléptető rendszered, raktárkezelő alkalmazásod, vagy bármit, amire szükséged van a hatékony munkához.

Ahogy arra sem lehet válaszolni, hogy: Mennyibe kerül egy új autó? , így erre a kérdésre sem lehet anélkül, hogy pontosan ismernénk az igényeket.

A fejlesztési díj mindig egyenesen arányos az elvégzett munka mértékével, a project összetettségétől, a szolgáltatások típusától és még pár tényezőtől, amelyeket csak is az egyeztetést követően lehet felmérni.

Azzal nem árulok el nagy titkot, hogy az egyedi fejlesztésű ügyviteli szoftverek fejlesztési díja köztudottan elérheti a nagy ügynökségeknél a (több)milliós szintet. Szabadúszóként, nekem nincs szükségem irodát bérelni vagy alkalmazottak bruttó ~800e – 1 Millió forintos havi fizetését pluszban kigazdálkodnom, így ezt a sok-sok költséget megspórolom Neked és nem építem be a fejlesztési áraimba. Így tudok minőségi, egyedi és profi ügyviteli webalkalmazást készíteni Neked elérhető áron.

Általánosságban elmondható; hogy egy webalkalmazás fejlesztése 5+2 – egymásra – épülő szakaszból áll.

 1. Ajánlatkérés és igények felmérése
 2. Grafikai tervezés
 3. Funkcionális tervezés
 4. Programozás
 5. Béta és végfelhasználói tesztelések, illetve az üzleti weboldal átadása
 6. Utókövetés
 7. Felmerült újabb igények megvalósítása

Természetesen!

Az igények felmérése, azok átbeszélése és véglegesítését követően küldök egy összefoglalót a feladatról és egy előzetes sávos Árajánlatot. Ha valamiért úgy döntenél, hogy mégsem vágnál bele a projectbe, akkor sincs fizetési kötelezettséged.

Amennyiben az előzetes Árajánlatot elfogadod, akkor elkészítem a végleges Igényspecifikációt, amely minden követelményt pontosan meghatároz a feladattal kapcsolatban, továbbá megküldöm a Megbízási szerződés tervezetet és a végső Árajánlatot. A fentiek elfogadása után, a webfejlesztés tervezésének megkezdésekor, előleget kérek, amely a szerződéses teljes ár 25%-40%-a. Az előleg garantálja a komoly szándékodat és, hogy Te is akarni fogod, hogy a project a szükséges ütemben haladjon. A további részleteket pedig a Megbízási szerződésünkben foglaltak szerint teljesítjük.

Ha kíváncsi vagy, hogy körülbelül milyen szolgáltatási díjakkal számolhatsz; nézd meg az Áraim-at, vagy Kérj ingyenes ajánlatot ahol az igényeid megismerése után, készítek egy várható sávos árajánlatot.

EEz minden esetben a megrendelői igényektől függ. Nincs két egyforma project, így példálózni sincs sok értelme, de míg mondjuk egy egyszerűbb foglaló rendszer elkészítése pár hét alatt elkészülhet, addig egy komplex, raktározással, készletnyilvántartással, ajánlatkészítő modullal és számos egyéb belső feladatot automatikusan ellátó ügyviteli alkalmazás elkészítése több hónapot is igénybe vehet.

Nagyobb projecteknél meghatározzuk a webalkalmazás MVP (Minimum Viable Product), azaz leggyorsabban elkészíthető első üzemképes prototípus verzió definícióját, amit első körben leszállítok és már használatba is adom. Így, ameddig a további fontos – de nem elsődleges – funkciókat fejlesztem és élesítem, addig már használni tudod az új alkalmazásod és az észrevételeket beépítjük a továbbiakban.

Ha kíváncsi vagy, hogy a megálmodott weboldaladat mennyi idő alatt készülne el és érdekel a várható fejlesztési költsége; nézd meg az Áraim-at, vagy Kérj ingyenes ajánlatot ahol az igényeid megismerése után, készítek egy várható sávos árajánlatot.

Rajtam álló okok miatt, nem. :)

A végleges Árajánlatban foglalt fejlesztési munkadíj fix, az rajtam múló okok miatt nem módosulhat (max csökkenhet). Abban az esetben, ha az Igényspecifikációban foglaltaktól eltérő működést szeretnél menet közben, annak lehetnek többletköltségei, de azokról minden esetben előzetes tájékoztatlak és csak abban az esetben fejlesztem le, amennyiben azt előzetesen jóváhagytad. Ugyanez vonatkozik arra, ha egy már elkészült részben kérsz utólagos módosítást. Nagyon ritkán, de előfordulhat, hogy a project közben derülnek ki olyan – előzetesen nem látott – események (törvényi megfelelősségi, TPP szolgáltató által felszámolt többletköltségek stb), amelyek szükségesek a project tovább haladásához. Ezek részben növelhetik a project végső árát, de ezekről minden esetben előzetesen egyeztetünk és ha szükséges, akkor elkerülő megoldást keresünk.

Büszke vagyok arra, hogy az elmúlt 18 évben nem tudtak olyan feladat elé állítani, amelyet nem tudtam volna megoldani.

Számos rendszert készítettem már, pl.:

 • komplett fitness / cageball centrum alkalmazást (user beléptetéssel, bérlet kezeléssel, több pályás foglalórendszerrel, bevétel nyilvántartóval, stb)
 • rendezvényszervező szoftvert (raktárkezeléssel, jövőbeli készlet elérhetőség vizsgálattal, fuvarszervező-, ajánlatkészítő- és nyilvántartó modullal, számos külső API csatlakozással)
 • hibabejelentő / kezelő rendszerek
 • számos foglaló rendszer (jógastúdió, sport létesítmények, stb)
 • több egyedi webshopokat is programoztam az egyedi belső ügyviteli rendszerek, és a biztonsági faktor kimaxolása miatt
 • kisebb besegítések más kollégák munkáiba

Egyáltalán nem, sőt… :)

A “Miért ilyen kedvezőek az áraid?” bejegyzésben írtam is, hogy elsődlegesen az elektronikus csatornákon történő kommunikációt preferálom jobban, egyrészt mert többségében éjszaka dolgom, másrészt azzal ha nem kell utaznom különböző megbeszélésekre, annyival több időm van a webalkalmazás készítéssel foglalkozni és nem keletkezik kiesett időm. Így Te is, és én is időt és pénzt takarítunk meg. Továbbá a “szó elszál, az írás megmarad” elv alapján minden meetingől amúgy is készül összefoglaló (sajnos van pár negatív tapasztalatom) is, így viszont, ha már eleve időt spórolunk és visszakereshetőkké válnak az információk.

A válasz nagyon egyszerű!

Csak szerződéses keretek közt vállalok el webalkalmazás készítést. A Megbízási szerződés és az Igényspecifikáció biztosítja, hogy minden úgy készüljön el, ahogy arról korábban megállapodtunk. Ezek a dokumentumok tartalmazzák azokat az általános pontokat, amelyekben előzetesen megállapodtunk, valamint lefekteti az üzleti weboldallal kapcsolatos garancia-, titoktartási kötelezettség-, licensz- és teljesítési feltételeket.

Professzionális egyedi fejlesztésű webes rendszerek megfizethető áron

A működési költségeim minimalizálásával, kiemelkedő kedvezményeket tudok biztosítani vállalkozásod számára az üzleti webalkalmazás fejlesztés áraimból.

Kérj ajánlatot, nem veszíthetsz vele semmit!

Az üzleti weboldal készítés ajánlatkérés ingyenes és kötelezettségektől mentes. A webáruházaddal kapcsolatos igényeid pontos ismerete szükséges, a reális és meglepetésektől mentes árajánlat adáshoz.

Ingyenes árajánlat kérés kötelezettségek nélkül

Add meg a legfontosabb tudnivalókat a leendő üzleti weboldaladdal / webshopoddal kapcsolatban, mint pl.:mivel foglalkozol, van-e bármilyen elképzelésed a feladattal kapcsolatban vagy szeretél-e bármilyen extra funkciót?

Az üzentekre rövid időn belül válaszolok.