egyedi fejlesztésű webalapú alkalmazások készítése, ügyviteli szoftver fejlesztés

ügyviteli fejlesztésű webalapú szoftverrel időt és pénzt takaríthatsz meg, továbbá kizárhatod az emberi tényezőkből adódó hibázási lehetőségeket, amely biztonságot adhat a vállalkozásod mindennapjaiban. Igény szerint elkészítem egyedi fejlesztésű foglaló- vagy beléptető rendszered, raktárkezelő alkalmazásod, vagy bármit amire szükséged van a hatékony munkához.

korlátlan lehetőségek

egyedi fejlesztésű szoftverek abszolút előnye a “dobozos” termékekkel szemben, hogy nincsenek korlázok, nincsenek kompromisszumok. Csak az van amit a megrendelő megálmodott.

mobilbarát megjelenés

igények és felhasználási terület alapján készítjük el a webalkalmazás megjelenítését és eszközre optimalizálását, valamint, hogy minden eszközön tökéletes megjelenítést nyújtson.

api-k és harmadik féltől származó szolgáltatások

vannak olyan helyzetek, mikor egy szolgáltató saját megoldása tökéletes megoldást kínál a project egy részfeladatára, ezért megrendelői igény alapján vállaljuk ezen szolgáltatások beépítését, implementációját a webalkalmazásba.

támogatás és segítségnyújtás 7x24-ben

hiszünk abban, hogy a kapcsolatunk nem ér véget a számla átadásával. az Egyedi fejlesztésű webalkalmazásod elkészülte után is támogatást nyújtunk akár szerződéses keretek közt, vagy akár ha csak 1-1 gyors baráti tanácsra van szükséged és dobsz egy üzenetet Messengeren.

megfizethető ár

az egyedi fejlesztésű ügyviteli szoftverek fejlesztési díja köztudotottan elérheti a milliós szintet. tudjuk, hogy egy (főleg kezdő) vállalkozásnak milyen költségekkel kell számolnia az első időkben, ezért árainkat igyekszünk barátiként és megfizethetőként meghatározni. Szabadúszók vagyunk, nincs szükségünk irodát bérelnünk, így mi ezt a sok költséget megspóroljuk Neked és nem fizettetjük ki Veled. Áraink minden esetben az elvégzett munkával arányosak.

a Te vállalkozásod
a mi kihívásunk

biztos lehetsz benne, hogy a vállalkozásod webalkalmazásának fejlesztése és tervezése során mi ugyanolyan izgatottak és motiváltak leszünk, mint Te. Imádjuk a kihívásokat, szeretjük a lehetetlent is megvalósítani és így válik project hobbinkká, szenvedélyünké, és nem csak egy munkává.

kérj ajánlatot,
semmit sem veszíthetsz vele!

az ajánlatkérés ingyenes és kötelezettségektől mentes. Az igényeid pontos ismere szükséges reális és meglepetésektől mentes ajánlatot adni. 

Aki mást mond, az mindig gyanús

már bennünket választottak

ingyenes árajánlat kérés kötelezettségek nélkül

az ajánlatkérés 100%-ig ingyenes. Add meg a legfontosabb tudnivalókat a leendő weboldaladdal kapcsolatban, mint pl.: ki a célközönség, mivel foglalkozol, milyen elképzeléseid vannak, mely stílusú / felépítésű weboldalak tetszenek (és miért)? ha bármilyen egyedi igényed lenne, azt feltétlenül jelezd! 

Az ajánlatkérésre pár napon belül válaszolok, (vélhetően) teszek még fel pár pontosító kérdést, ami után egy megközelítő árajánlatot már tudok adni. Amennyiben ez egyezik az elképzeléseddel, szerződést kötünk, és elkezdjük project tervezését és a közös munkát.

A newwweb.hu-nál mindig az ügyfél igénye az első, és folyamatosan azon doglozunk, hogy maximálisan elégedett legyél az általunk nyújtott szolgáltatásainkkal. Segítünk valóra váltani az elképzeléseidet a tervezéstől, egészen az élesítésig. Sőt, még tovább is. Szabadúszó csapatunkban több profi grafikus, UX/UI designer, szövegíró és webfejlesztő dolgozik, hogy mindig a legjobb megoldást tudjuk adni számodra. Referenciáink közt több éttermi weboldal, webshop található, valamint számos üzleti weboldal. Az igazi kihívások számunkra az egyedi webalapú ügyviteli rendszerek fejlesztése, amit mindig nagy örömmel és kitörő lelkesedéssel készítünk a megrendelőink elképzelése szerint.

KAPCSOLAT

newwweb.hu

info@newwweb.hu

+36(70) 429-0353

ÁSZF  és Adatkezelési tájékoztató |
© 2004-2021 NEWWWEB.HU – MINDEN JOG FENNTARTVA!