Modern webshop, webáruház készítés rövid határidővel

Csapatommal minden problémádra megoldást találok és elhozom Számodra a modern ügyfélszerzés élményét. Egyedi webshop, éttermi weboldal vagy WordPress + WooCommerce webáruház készítése több év tapasztalattal.

Webshop, webáruház készítés

Küldetésem és misszióm; bevezetni a vállalkozásod a digitális térbe és teljes körű szolgáltatásaimmal segíteni a mindennapjaidat, hogy csak a cégvezetéssel kelljen foglalkoznod.

Site Building

Professzionális Weboldal készítés és webes stratégia építés

Webshop

Wordpress vagy egyedi fejlesztésű webshop készítés fizető rendszerrel

Grafika, UX/UI

Arculat és grafika tervezés, display hirdetés, nyomdai előkészítés

Egyedi webes fejlesztés

Egyedi webes megoldás bármilyen kis- vagy komplex problémára

All-In szolgáltatások

Szövegírás, üzleti stratégia, szabályozás, On-Site SEO

2020 a digitalizáció éve volt.
Lemaradtál róla? Segítek!

Friss felmérések szerint, 2020-ban legalább 7-8 évet fejlődtünk a digitalizáció terén. A cégeknek és vállalkozásoknak is reagálniuk kell a megváltozott igényekre.
Mostanra már elengedhetetlenné vált egy mobilra optimalizált, letisztult és hatékony webáruház megléte, ahol vásárlóid kényelmesen, a nap 24 órájában vásárolhatnak.
Még nincs webáruházad? Ne aggódj, én segítek Neked!

Letisztult, modern,
egyedi webshop design

üzleti webáruházad, éttermi webshopodat a legmodernebb design trendek szerint készítem el. Jellemzően letisztult, könnyen átlátható webshop készítés híve vagyok, de szívesen vesszem az ötleteidet is.

Mobilbarát letisztult webáruház készítés

mobile first elvek alapján készülő webáruházaink minden eszközön tökéletesen jelennek meg, mobilbarátak és gyorsak. Tesszem ezt mindazért, mert a vállalkozásod webshopját többen fogják mobilról nézni, mint asztali böngészőből.

Egyedi fejlesztésű, vagy WordPress + WooCommerce készítés

egyszerű, pár termékes webshoptól a komplex ügyviteli megoldásokig! Igényeditől függően, WordPress + WooCommerce webáruházat vagy egyedi fejlesztésű webshoppot készítek Neked. Segítek választani, csupán mondd el, hogy milyen funkciókat szeretnél és egyeztetünk a megoldási lehetőségekről.

Bármelyiket is választod, biztos lehetsz a sikerében.

SOS webáruház készítés

A 2020-as év bebizonyította, hogy azok a kereskedők tudtak a leggyorsabban reagálni a megváltozott gazdasági helyzetre, akik már rendelkeztek OnLine értékesítési felülettel is, mert ők egyik napról a másikra át tudtak állni erre és nem kellett heteket várniuk, míg elkészült az új webshopjuk.

Amennyiben SOS webshopot szeretnél és az egyedi fejlesztésű igényektől – kezdetben – le tudsz mondani, akkor rövid határidővel (~2-3 hét) elkészítjük webáruházadat vagy éttermi oldaladat, megrendeljük az webáruházad domain címét és a tárhelyét.

Ne engedd, hogy a konkurencia leelőzzön!
Lépj be Te is a digitális térbe, még ma!

Professzionális webshop nélkül vállalkozásod hátrányba kerül. Ne halaszd még tovább a webáruházad készítést.
Válaszd a megbízható minőséget és a szakértelmet most!

A Te vállalkozásod,
az én kihívásom

biztos lehetsz benne, hogy a vállalkozásod webáruházának tervezése során én ugyanolyan izgatott és motivált leszek, mint Te. Imádom a kihívásokat, szeretem a lehetetlent is megvalósítani és így válik project hobbimmá, és nem csak egy munkává.

Webáruház készítés folyamatos, 7x24-es támogatással

Ügyfeleim visszajelzései alapján a megbízhatóságom és gyors rendelkezére állásom az egyik nagy erényem. Én csak egyszerűen hiszek abban, a kapcsolatunk nem ér véget a számla átadásával. A webáruház elkészülte után is támogatást nyújtok szerződéses keretek közt, vagy akár ha csak 1-1 gyors baráti tanácsra van szükséged és dobsz egy üzenetet Messengeren. Ugye, Te sem szeretsz mindig eltűnő szakikkal dolgozni? Tesztelj le! Kérj ajánlatot és mérd az időt.

Személyre szabott megoldások

Biztos lehetsz benne, hogy minden egyedi igényedre figyelemmel leszek és részese leszel mind a grafikai, mind a funkciónális tervezésnek.

Tőlem nem "csak" egy webáruházat kapsz.
Hanem célzott megoldást a problémádra.

Gyakran Ismételt Kérdések

Ha tudni akarod, hogyan néz ki egy project menete vagy, csak olvasnál arról, hogy miért kedvezőbbek az áraim mint a legtöbb hasonló webdesign ügynökségé?

A 2020-as év bebizonyította, hogy azok a kereskedők tudtak a leggyorsabban reagálni a megváltozott gazdasági helyzetre, akik már rendelkeztek OnLine értékesítési felülettel is, mert ők egyik napról a másikra át tudtak állni erre és nem kellett heteket várniuk, míg elkészült az új webshopjuk.

Ahogy arra sem lehet válaszolni, hogy: Mennyibe kerül egy új autó? , így erre a kérdésre sem lehet anélkül, hogy pontosan ismernénk az igényeket.

A fejlesztési díj mindig egyenesen arányos az elvégzett munka mértékével, a project összetettségétől, a szolgáltatások típusától és még pár tényezőtől, amelyeket csak is az egyeztetést követően lehet felmérni.

Azt mindannyian tudjuk, hogy nagyon olcsó (pár 10 ezer forintos) webshop nem létezik, vagyis létezhet, de sajnos nem jellemző, hogy a “haveri alapon” készített weboldalak tényleg sikeresek is legyenek és elérjék a célközönséget. Ennek egyszerű oka, hogy több 10-100 óra munkát senki sem csinál ingyen, főleg egy olyan szakember, aki több éve folyamatosan szinten tartja tudását, azaz befekteti az idejét

Sok meglévő ügyelem is feltette magában anno ezt a kérdést, és úgy döntött kipróbálják. Sajnos, hamar nehézségekbe ütköztek amikor szerettek volna akár csak pár, arculatukhoz illő változtatást, de a rendszerben erre nem volt lehetőség. Kezdő OnLine kereskedőként kecsegtető lehet a gondolat, hogy havi díjas konstrukcióban olcsóbb a webshop nyitás, de 1,5-2 évnyi bérléssel “kifizetsz” egy rendes webshop fejlesztési munkadíját és közben folyamatosan korlátozottak a lehetőségeid.

Ügyfeleim többsége megkönnyebbült, mikor végre saját webshopjukat, webáruházukat a saját kezükbe vehették.

Egy üzleti webshop, webáruház készítés általában 5+2 – egymásra – épülő szakaszból áll.

  1. Ajánlatkérés és igények felmérése
  2. Grafikai tervezés
  3. Funkcionális tervezés
  4. Programozás
  5. Béta és végfelhasználói tesztelések, illetve az üzleti weboldal átadása
  6. Utókövetés
  7. Felmerült újabb igények megvalósítása

Természetesen!

Az webshop, webáruház készítéssel kapcsolatos igények felmérése, azok átbeszélése és véglegesítését követően küldök egy összefoglalót a feladatról és egy előzetes sávos Árajánlatot. Ha valamiért úgy döntenél, hogy mégsem vágnál bele a projectbe, akkor sincs fizetési kötelezettséged.

Amennyiben az előzetes Árajánlatot elfogadod, akkor elkészítem a végleges Igényspecifikációt, amely minden követelményt pontosan meghatároz a feladattal kapcsolatban, továbbá megküldöm a Megbízási szerződés tervezetet és a végső Árajánlatot.

A fentiek elfogadása után, a grafikai feladatok és a webshop, webáruház tervezésének megkezdésekor, előleget kérek, amely a szerződéses teljes ár 25%-40%-a. Az előleg garantálja a komoly szándékodat és, hogy Te is akarni fogod, hogy a project a szükséges ütemben haladjon. Ez az összeg fedezi a project során besegítő – belsős – szakértők (grafikusok, szövegírók, stb) munkadíjait, és a kezdeti költségeket. A további részleteket pedig a Megbízási szerződésünkben foglaltak szerint teljesítjük.

Ha kíváncsi vagy, hogy körülbelül milyen szolgáltatási díjakkal számolhatsz; nézd meg az Áraim-at, vagy Kérj ingyenes ajánlatot ahol az igényeid megismerése után, készítek egy várható sávos árajánlatot.

Nincs benne semmi trükk.

Szabadúszó vagyok; nem kell alkalmazottak bérét és irodabérleti díjat beépítenem az áraimba. Emellet, főállásban digitális banki fejlesztőként is dolgozom, így a webshop, webáruház készítést elhivatottságból és szakmai hobbiként csinálom, nem ezen múlnak a hó végi csekkjeim befizethetősége.

Továbbá; a kapcsolattartásnak elsődlegesen e-mailbet vagy más e-csatornát (pl.: FaceTime, Zoom) preferálom, így nem kell a kiszállás költségeit, illetve az utazás miatt kieső időmet a megrendelőre hárítanom.

Szabadúszóként, valamelyest tágabb határidőre tudom vállalni a feladatokat, mint azok az ügynökségek, akik több fővel, heti 5×8 órában csak ezzel foglalkoznak, de annyival olcsóbban is.

Ez minden esetben a megrendelői igényektől függ.

Általánosságban elmondható, hogy egy egyszerű-közepes összetettségű webshop, webáruház készítése 4-10 hét alatt elkészülhet, egy bonyolultabb ügyviteli rendszerhez kötötthöz legalább 12 hét szükséges. Utóbbiak végső átadása az összetettségüktől és a külső szolgáltatóktól (pl.: banki szerződéskötés bankkártya elfogadáshoz) függően nem ritkán több hónapot is igénybe vehet. A várható átadási határidőt, a végső Árajánlatban küldöm meg.

Ha kíváncsi vagy, hogy a megálmodott weboldaladat mennyi idő alatt készülne el és érdekel a várható fejlesztési költsége; nézd meg az Áraim-at, vagy Kérj ingyenes ajánlatot ahol az igényeid megismerése után, készítek egy várható sávos árajánlatot.

Rajtam álló okok miatt, nem. :)

A végleges Árajánlatban foglalt webshop, webáruház fejlesztési munkadíj fix, az rajtam múló okok miatt nem módosulhat (max csökkenehet). Abban az esetben, ha az Igényspecifikációban foglaltaktól eltérő működést szeretnél a webáruházadba utólag, annak lehetnek többletköltségei, de azokról minden esetben előzetes tájékoztatlak és csak abban az esetben fejlesztem le, amennyiben azt jóváhagytad. Ugyanez vonatkozik arra, ha egy már elkészült webshop részben kérsz utólagos módosítást. Nagyon ritkán, de előfordulhat, hogy a project közben derülnek ki olyan – előzetesen nem látott – események (törvényi megfelelősségi, TPP szolgáltató által felszámolt többletköltségek, feltétlenül szükséges stock photo, stb), amelyek szükségesek a project tovább haladásához. Ezek részben növelheti k a project végső árát, de ezekről minden esetben előzetesen egyeztetünk és ha szükséges, akkor elkerülő megoldást keresünk.

Egyáltalán nem, sőt… :)

A “Miért ilyen kedvezőek az áraid?” bejegyzésben írtam is, hogy elsődlegesen az elektronikus csatornákon történő kommunikációt preferálom jobban, egyrészt mert többségében éjszaka dolgom, másrészt azzal ha nem kell utaznom különböző megbeszélésekre, annyival több időm van a webshop, webáruház készítéssel foglalkozni és nem keletkezik kiesett időm. Így Te is, és én is időt és pénzt takarítunk meg. Továbbá a “szó elszál, az írás megmarad” elv alapján minden meetingől amúgy is készül összefoglaló (sajnos van pár negatív tapasztalatom) is, így viszont, ha már eleve időt spórolunk és visszakereshetőkké válnak az információk.

A válasz nagyon egyszerű!

Csak szerződéses keretek közt vállalok el webshop, webáruház készítést. A Megbízási szerződés és az Igényspecifikáció biztosítja, hogy minden úgy készüljön el, ahogy arról korábban megállapodtunk. Ezek a dokumentumok tartalmazzák azokat az általános pontokat, amelyekben előzetesen megállapodtunk, valamint lefekteti az üzleti weboldallal kapcsolatos garancia-, titoktartási kötelezettség-, licensz- és teljesítési feltételeket.

Professzionális webáruház, webshop készítés, rövid határidővel és megfizethető áron

A működési költségeim minimalizálásával, kiemelkedő kedvezményeket tudok biztosítani vállalkozásod számára az üzleti weboldal készítés áraimból.

StartStore ::.
webshop készítés ár
br.199.000Ft- tól
Ingyenes konzultáció, tanácsadás
Max 50 termék
Woocommerce alapú webáruház, egyedi átalakítású template
Admin felület, szerkeszthető tartalom
Analitycs és Social media integráció
On-site SEO
3 hónap ingyenes karbantartás, support
Díjmentes SSL telepítés
Díjmentes ügyintézési szolgáltatás (pl.: domain megrendelés)
Grafikai feladatok
Egyedi megoldások, külső API bekötés
ProStore ::.
webshop készítés ár
br.299.000Ft- tól
StartStore szolgáltatásokon felül:
Célközönség meghatározása, üzleti javaslattétel / stratégia
Nincs termékfeltöltési korlát
Teljes arculat tervezés, grafikai feladatok
Akár egyedi fejlesztésű keretrendszer
Külső API-k beépítése (pl.: számlázó, egyéb külső rendszer, stb)
Korlátlan egyedi megoldások figyelembe vétele
6 hónap ingyenes karbantartás, support
1 év domain és hosting szolgáltatás (SSD Cloud 3Gb)
VIP Support 7x24
Kedvezménycsomagok a későbbi fejlesztéseknél

Webshop, webáruház készítés árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben személyre szabott árajánlat készül. További szolgáltatásaim árait itt találod.

Kérj ajánlatot, nem veszíthetsz vele semmit!

Az üzleti weboldal készítés ajánlatkérés ingyenes és kötelezettségektől mentes. A webáruházaddal kapcsolatos igényeid pontos ismerete szükséges, a reális és meglepetésektől mentes árajánlat adáshoz.

Ingyenes árajánlat kérés kötelezettségek nélkül

Add meg a legfontosabb tudnivalókat a leendő üzleti weboldaladdal / webshopoddal kapcsolatban, mint pl.:mivel foglalkozol, van-e bármilyen elképzelésed a feladattal kapcsolatban vagy szeretél-e bármilyen extra funkciót?

Az üzentekre rövid időn belül válaszolok.