egyedi webshop vagy woocommerce webáruház készítése rövid idő alatt

ebben a nehéz időben minden üzleti vállalkozás az OnLine térbe kénytelen terjeszkedni és mielőbb Online webáruházat nyitni, hogy vásárlói biztonságosan, kényelmesen rendelhessenek.
Ma a webáruház megléte nem luxus, hanem alapfeltétel.

letisztult, modern,
egyedi design

üzleti webáruhad a legmodernebb design trendek szerint készítjük el, amelynek kialakításában szívesen vesszük az egyedi ötleteidet.  

ux_ui_trend

mobilbarát megjelenés

mobile first elvek alapján készülő webáruházaink minden eszközön tökéletesen jelennek meg, mobilbarátak és gyorsak. tesszük ezt mindazért, mert a vállalkozásod webshopját többen fogják mobilról, mint asztali böngészőről olvasni.

woocommerce vagy egyedi
fejlesztésű webáruház

az igényeditől függően woocommerce vagy egyedi fejlesztésű webáruházat készítünk. bármelyiket is választod, biztos lehetsz a sikerében.

legyen szó éttermi, pizzéria vagy üzleti webáruházról, minden területen számíthatsz ránk és több éves tapasztalatunkra.

SOS webáruház készítés

a COVID-19, azaz a koronavírus miatt, a webáruházzal még nem rendelkező üzletek megtapasztalták, hogy vállalkozásuk csak az OnLine térbe történő megjelenéssel vészelhetik át ezt a bizonytalan időszakot.

amennyiben SOS webshoppot szeretnél és az egyedi fejlesztésű igényektől – kezdetben – le tudsz mondani, akkor rövid határidővel (~1 hét) elkészítjük webáruházadat, megrendeljük az webáruházad domain címét és a tárhelyet.

megfizethető ár

tudjuk, hogy egy kezdő vállalkozásnak milyen költségekkel kell számolnia az első időkben, ezért áraink barátiak és megfizethetőek. szabadúszók vagyunk, nincs szükségünk irodát bérelnünk, így mi ezt a sok költséget megspóroljuk Neked és nem fizettetjük ki Veled. áraink minden esetben az elvégzett munkával arányosak.

támogatás és folyamatos
segítségnyújtás 7x24-ben

hiszünk abban, hogy a kapcsolatunk nem ér véget a számla átadásával. webáruházad elkészülte után is támogatást nyújtunk akár szerződéses keretek közt, vagy akár ha csak 1-1 gyors baráti tanácsra van szükséged és dobsz egy üzenetet Messengeren. 

a Te vállalkozásod
a mi kihívásunk

biztos lehetsz benne, hogy a vállalkozásod webáruházának tervezése során mi ugyanolyan izgatottak és motiváltak leszünk, mint Te. imádjuk a kihívásokat, szeretjük a lehetetlent is megvalósítani és így válik project hobbinkká, szenvedélyünké, és nem csak egy munkává.

kérj ajánlatot,
semmit sem veszíthetsz vele!

az ajánlatkérés ingyenes és kötelezettségektől mentes. az igényeid pontos ismere szükséges reális és meglepetésektől mentes ajánlatot adni. aki mást mond, az mindig gyanús

már bennünket választottak

ingyenes árajánlat kérés kötelezettségek nélkül

az ajánlatkérés 100%-ig ingyenes. add meg a legfontosabb tudnivalókat a leendő weboldaladdal kapcsolatban, mint pl.: ki a célközönség, mivel foglalkozol, milyen elképzeléseid vannak, mely stílusú / felépítésű weboldalak tetszenek (és miért)? ha bármilyen egyedi igényed lenne, azt feltétlenül jelezd! 

az ajánlatkérésre pár napon belül válaszolok, (vélhetően) teszek még fel pár pontosító kérdést, ami után egy megközelítő árajánlatot már tudok adni. amennyiben ez egyezik az elképzeléseddel, szerződést kötünk, és elkezdjük project tervezését és a közös munkát.

| ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató |
© 2004-2020 NEWWWEB.HU – MINDEN JOG FENNTARTVA!