Egyedi webshop készítés rövid határidővel

kinőtted bérelt webshopod, vagy indítanád?
nem akarsz gagyi, unalmas, sablon webshopot?
fontos, a gyors és biztonságos rendelés?
teljes körű, ügyfélbarát szolgáltatást keresel?
eleged van a drága, mindig eltűnő kóklerekből?
Egyedi webshop készítés

Jelenlegi webshopod elavult, nehezen kezelhető?

Bízd rám és rövid időn belül egy modern, logikusan átgondolt webshopon keresztül rendelnek / vásárolnak Tőled a megrendelőid! Egyedi webshop készítés, éttermi weboldal vagy WordPress + WooCommerce webáruház készítése több év tapasztalattal. Egyedi fejlesztéseinknek hála, nem ismerünk lehetetlent.

Mobilbarát webshop

Responsive webshop készítés, a minden eszközön tökéletes megjelenésért

Keresőbarát termékleírás

SEO-zott termékleírásokkal jobb helyezést érhetsz el a keresőkben

Biztonságos fizetés

Az OnLine fizetés manapság már alapelvárás, így nem kerülheted ki

Konverzió elérés

Webshopod végső célja, hogy a látogatóidból vásárlók legyenek

Egyszerű Admin felület

Egy jó admin felületen minden el tudsz intézni amire szükséged van

Egyedi webshop készítés

2020 a digitalizáció éve volt.
Webshop meglépte ma már alapelvárás! Neked még nincs???

Friss felmérések szerint, 2020-ban legalább 7-8 évet fejlődtünk a digitalizáció terén. A cégeknek és vállalkozásoknak is reagálniuk kell a megváltozott igényekre.
Mostanra már elengedhetetlenné vált egy mobilra optimalizált, letisztult és hatékony webshop megléte, ahol vásárlóid kényelmesen, a nap 24 órájában vásárolhatnak.
Nincs még webshopod? Ne aggódj, én segítek Neked!

Egyedi webshop készítés

Profi webshop készítés, letisztult, modern design trendek szerint

üzleti webáruházad, éttermi webshopodat a legmodernebb design trendek szerint készítem el. Jellemzően letisztult, könnyen átlátható webshop készítés híve vagyok, de szívesen vesszem az ötleteidet is. A design mellett fontos szerepet kap a maximális felhasználói élmény kialakítása, mert senki sem szeretné, hogy ügyfeleid egy lassú, nehezen áttekinthető webshopot használjanak. A webshop készítétése során veresenytárs elemzést is végzünk, így kiemelt fókusszal figyelünk arra, hogy konkurencia által elkövetett "hibákra" mi biztos megoldást adjunk.

Egyedi webshop készítés

Mobilbarát, letisztult webshop készítés

mobile first elveket maximálisan figyelembe véve; a webshop készítés során nagy figyelmet szentelek arra, hogy a kész weboldal minden eszközön tökéletesen mobilbarát és gyors legyen. Ez elengedhetetlen, mert a vállalkozásod webshopját többen fogják mobilról nézni, mint asztali webböngészőből. Ha megnézed a konkurenciáid webshopjait, biztosan látni fogod, hogy többségük webshopja mobilkészüléken nézve lassú, nehezen használható és valljuk be; gyagyi. Az általam elkészített és átadott profi webshopot, ügyfeleid nyugodtan használhatják mobilkészüléken is, biztos lehetsz benne, hogy villámgyors és maximálisan responsive lesz.

Egyedi webshop készítés

Egyedi webshop készítés vagy WordPress + WooCommerce webshop fejlesztés

egyszerű, pár termékes webshoptól a komplex ügyviteli megoldásokig! Igényeditől függően, WordPress + WooCommerce vagy egyedi fejlesztésű webshoppot készítek Neked. Segítek választani, csupán mondd el, hogy milyen funkciókat szeretnél és egyeztetünk a megoldási lehetőségekről.

Bármelyiket is választod, biztos lehetsz a sikerében.

SOS webshop készítés

A 2020-as év bebizonyította, hogy azok a kereskedők tudtak a leggyorsabban reagálni a megváltozott gazdasági helyzetre, akik már rendelkeztek OnLine értékesítési felülettel is. Ők, az egyik napról a másikra át tudtak állni erre és nem kellett heteket várniuk, míg elkészült az új webshopjuk.

Amennyiben SOS webshopot szeretnél és az egyedi fejlesztésű igényektől – kezdetben – le tudsz mondani, akkor rövid határidővel (<1 hónap) elkészítjük webshopodat vagy éttermi oldaladat, megrendeljük az webshop domain címét és a tárhelyét.

Egyedi webshop készítés

Ne engedd, hogy a konkurencia leelőzzön!
Lépj be Te is a digitális térbe, még ma!

Professzionális egyedi fejlesztéső webshop nélkül vállalkozásod hátrányba kerül. Ne halaszd még tovább a webshopod készítést.
Válaszd a megbízható minőséget és a szakértelmet most!

A Te vállalkozásod,
az én kihívásom

biztos lehetsz benne, hogy a vállalkozásod webshopjának tervezése során én ugyanolyan izgatott és motivált leszek, mint Te. Imádom a kihívásokat, szeretem a lehetetlent is megvalósítani és így válik project hobbimmá, és nem csak egy munkává.

Webshop készítés folyamatos, 7x24-es VIP támogatással

Ügyfeleim visszajelzései alapján a megbízhatóságom és gyors rendelkezére állásom az egyik nagy erényem. Én csak egyszerűen hiszek abban, a kapcsolatunk nem ér véget a számla átadásával. A webshop elkészülte után is támogatást nyújtok szerződéses keretek közt, vagy akár ha csak 1-1 gyors baráti tanácsra van szükséged és dobsz egy üzenetet Messengeren. Ugye, Te sem szeretsz mindig eltűnő szakikkal dolgozni? Tesztelj le! Kérj ajánlatot és mérd az időt.

Személyre szabott webshop megoldások

Biztos lehetsz benne, hogy minden egyedi igényedre figyelemmel leszek és részese leszel mind a grafikai, mind a funkciónális tervezésnek.

Tőlem nem "csak" egy webshopot kapsz.
Hanem célzott megoldást a problémádra.

Gyakran Ismételt Kérdések

Ha tudni akarod, hogyan néz ki egy project menete vagy, csak olvasnál arról, hogy miért kedvezőbbek az áraim mint a legtöbb hasonló webdesign ügynökségé?

A 2020-as év bebizonyította, hogy azok a kereskedők tudtak a leggyorsabban reagálni a megváltozott gazdasági helyzetre, akik már rendelkeztek OnLine értékesítési felülettel is, mert ők egyik napról a másikra át tudtak állni erre és nem kellett heteket várniuk, míg elkészült az új webshopjuk.

Ahogy arra sem lehet válaszolni, hogy: Mennyibe kerül egy új autó? , így erre a kérdésre sem lehet anélkül, hogy pontosan ismernénk az igényeket.

A fejlesztési díj mindig egyenesen arányos az elvégzett munka mértékével, a project összetettségétől, a szolgáltatások típusától és még pár tényezőtől, amelyeket csak is az egyeztetést követően lehet felmérni.

Azt mindannyian tudjuk, hogy nagyon olcsó (pár 10 ezer forintos) webshop nem létezik, vagyis létezhet, de sajnos nem jellemző, hogy a “haveri alapon” készített weboldalak tényleg sikeresek is legyenek és elérjék a célközönséget. Ennek egyszerű oka, hogy több 10-100 óra munkát senki sem csinál ingyen, főleg egy olyan szakember, aki több éve folyamatosan szinten tartja tudását, azaz befekteti az idejét

Sok meglévő ügyelem is feltette magában anno ezt a kérdést, és úgy döntött kipróbálják. Sajnos, hamar nehézségekbe ütköztek amikor szerettek volna akár csak pár, arculatukhoz illő változtatást, de a rendszerben erre nem volt lehetőség. Kezdő OnLine kereskedőként kecsegtető lehet a gondolat, hogy havi díjas konstrukcióban olcsóbb a webshop nyitás, de 1,5-2 évnyi bérléssel “kifizetsz” egy rendes webshop fejlesztési munkadíját és közben folyamatosan korlátozottak a lehetőségeid.

Ügyfeleim többsége megkönnyebbült, mikor végre saját webshopjukat, webáruházukat a saját kezükbe vehették.

Egy egyedi webshop készítés általában 5+2 – egymásra – épülő szakaszból áll.

  1. Ajánlatkérés és igények felmérése
  2. Grafikai tervezés
  3. Funkcionális tervezés
  4. Programozás
  5. Béta és végfelhasználói tesztelések, illetve az üzleti weboldal átadása
  6. Utókövetés
  7. Felmerült újabb igények megvalósítása

Természetesen!

A webshop készítéssel kapcsolatos igények felmérése, azok átbeszélése és véglegesítését követően küldök egy összefoglalót a feladatról és egy előzetes sávos Árajánlatot. Ha valamiért úgy döntenél, hogy mégsem vágnál bele a projectbe, akkor sincs fizetési kötelezettséged.

Amennyiben az előzetes Árajánlatot elfogadod, akkor elkészítem a végleges Igényspecifikációt, amely minden követelményt pontosan meghatároz a feladattal kapcsolatban, továbbá megküldöm a Megbízási szerződés tervezetet és a végső Árajánlatot.

A fentiek elfogadása után, a grafikai feladatok és a webshop, webáruház tervezésének megkezdésekor, előleget kérek, amely a szerződéses teljes ár 25%-40%-a. Az előleg garantálja a komoly szándékodat és, hogy Te is akarni fogod, hogy a project a szükséges ütemben haladjon. Ez az összeg fedezi a project során besegítő – belsős – szakértők (grafikusok, szövegírók, stb) munkadíjait, és a kezdeti költségeket. A további részleteket pedig a Megbízási szerződésünkben foglaltak szerint teljesítjük.

Ha kíváncsi vagy, hogy körülbelül milyen szolgáltatási díjakkal számolhatsz; nézd meg az Áraim-at, vagy Kérj ingyenes ajánlatot ahol az igényeid megismerése után, készítek egy várható sávos árajánlatot.

Nincs benne semmi trükk.

Szabadúszó vagyok; nem kell alkalmazottak bérét és irodabérleti díjat beépítenem az áraimba. Emellet, főállásban digitális banki fejlesztőként is dolgozom, így a webshop, webáruház készítést elhivatottságból és szakmai hobbiként csinálom, nem ezen múlnak a hó végi csekkjeim befizethetősége.

Továbbá; a kapcsolattartásnak elsődlegesen e-mailbet vagy más e-csatornát (pl.: FaceTime, Zoom) preferálom, így nem kell a kiszállás költségeit, illetve az utazás miatt kieső időmet a megrendelőre hárítanom.

Szabadúszóként, valamelyest tágabb határidőre tudom vállalni a feladatokat, mint azok az ügynökségek, akik több fővel, heti 5×8 órában csak ezzel foglalkoznak, de annyival olcsóbban is.

Ez minden esetben a megrendelői igényektől függ.

Általánosságban elmondható, hogy egy egyszerű-közepes összetettségű egyedi webshop készítése 4-10 hét alatt elkészülhet, egy bonyolultabb ügyviteli rendszerhez kötötthöz legalább 12 hét szükséges. Utóbbiak végső átadása az összetettségüktől és a külső szolgáltatóktól (pl.: banki szerződéskötés bankkártya elfogadáshoz) függően nem ritkán több hónapot is igénybe vehet. A várható átadási határidőt, a végső Árajánlatban küldöm meg.

Ha kíváncsi vagy, hogy a megálmodott weboldaladat mennyi idő alatt készülne el és érdekel a várható fejlesztési költsége; nézd meg az Áraim-at, vagy Kérj ingyenes ajánlatot ahol az igényeid megismerése után, készítek egy várható sávos árajánlatot.

Rajtam álló okok miatt, nem. :)

A végleges Árajánlatban foglalt webshop, webáruház fejlesztési munkadíj fix, az rajtam múló okok miatt nem módosulhat (max csökkenehet). Abban az esetben, ha az Igényspecifikációban foglaltaktól eltérő működést szeretnél a webáruházadba utólag, annak lehetnek többletköltségei, de azokról minden esetben előzetes tájékoztatlak és csak abban az esetben fejlesztem le, amennyiben azt jóváhagytad. Ugyanez vonatkozik arra, ha egy már elkészült webshop részben kérsz utólagos módosítást. Nagyon ritkán, de előfordulhat, hogy a project közben derülnek ki olyan – előzetesen nem látott – események (törvényi megfelelősségi, TPP szolgáltató által felszámolt többletköltségek, feltétlenül szükséges stock photo, stb), amelyek szükségesek a project tovább haladásához. Ezek részben növelheti k a project végső árát, de ezekről minden esetben előzetesen egyeztetünk és ha szükséges, akkor elkerülő megoldást keresünk.

Egyáltalán nem, sőt… :)

A “Miért ilyen kedvezőek az áraid?” bejegyzésben írtam is, hogy elsődlegesen az elektronikus csatornákon történő kommunikációt preferálom jobban, egyrészt mert többségében éjszaka dolgom, másrészt azzal ha nem kell utaznom különböző megbeszélésekre, annyival több időm van a webshop, webáruház készítéssel foglalkozni és nem keletkezik kiesett időm. Így Te is, és én is időt és pénzt takarítunk meg. Továbbá a “szó elszál, az írás megmarad” elv alapján minden meetingől amúgy is készül összefoglaló (sajnos van pár negatív tapasztalatom) is, így viszont, ha már eleve időt spórolunk és visszakereshetőkké válnak az információk.

A válasz nagyon egyszerű!

Csak szerződéses keretek közt vállalok el webshop, webáruház készítést. A Megbízási szerződés és az Igényspecifikáció biztosítja, hogy minden úgy készüljön el, ahogy arról korábban megállapodtunk. Ezek a dokumentumok tartalmazzák azokat az általános pontokat, amelyekben előzetesen megállapodtunk, valamint lefekteti az üzleti weboldallal kapcsolatos garancia-, titoktartási kötelezettség-, licensz- és teljesítési feltételeket.

Professzionális, egyedi webshop készítés, rövid határidővel és megfizethető áron

A működési költségeim minimalizálásával, kiemelkedő kedvezményeket tudok biztosítani vállalkozásod számára az üzleti weboldal készítés áraimból.

StartStore ::.
webshop készítés ár
br.249.000Ft- tól
Ingyenes konzultáció, tanácsadás
Max 15 termék
Woocommerce alapú webáruház, sablon template
Admin felület, szerkeszthető tartalom
Analitycs és Social media integráció
On-site SEO
3 hónap ingyenes karbantartás, support
Díjmentes SSL telepítés
Díjmentes ügyintézési szolgáltatás (pl.: domain megrendelés)
Grafikai feladatok
Egyedi megoldások, külső API bekötés
ProStore ::.
webshop készítés ár
br.299.000Ft- tól
StartStore szolgáltatásokon felül:
Célközönség meghatározása, üzleti javaslattétel / stratégia
OnSite SEO + Analitycs
Nincs termékfeltöltési korlát
Teljes arculat tervezés, egyedi design, grafikai feladatok
Akár egyedi fejlesztésű keretrendszer
Külső API-k beépítése (pl.: számlázó, egyéb külső rendszer, stb)
Korlátlan egyedi megoldások figyelembe vétele
6 hónap ingyenes karbantartás, support
VIP Support 7x24
Kedvezménycsomagok a későbbi fejlesztéseknél

Egyedi webshop készítés árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben személyre szabott árajánlat készül. További szolgáltatásaim árait itt találod.

Kérj ajánlatot, nem veszíthetsz vele semmit!

Az egyed webshop készítés ajánlatkérés ingyenes és kötelezettségektől mentes. A webáruházaddal kapcsolatos igényeid pontos ismerete szükséges, a reális és meglepetésektől mentes árajánlat adáshoz.

Ingyenes árajánlat kérés kötelezettségek nélkül

Add meg a legfontosabb tudnivalókat a leendő üzleti weboldaladdal / webshopoddal kapcsolatban, mint pl.:mivel foglalkozol, van-e bármilyen elképzelésed a feladattal kapcsolatban vagy szeretél-e bármilyen extra funkciót?

Az üzentekre rövid időn belül válaszolok.