Profi üzleti weboldal készítés vállalkozásoknak

lassú, elavult a vállalkozásod weboldala?
szeretnél egy gyors, responsive weboldalt?
eleged van a drága, mindig eltűnő kóklerekből?
Üzleti weboldal készítés

Szeretnéd, ha minden nyűgöt levennék a váladról?

A profi üzleti oldal nem csak szép, de értékesít is! A sikeres, folyamatosan fejlődő vállalkozásnak egyedi funkciókra, jó stratégiára, megfelelő értékesítési útra (sales funnel) és minőségi weboldalra van szüksége ahhoz, hogy folyamatosan hozza az új megrendelőket, érdeklődőket. Teljes körű szolgáltatásaim mellett, ezeket biztosítom részedre.

Megbízhatóságot

Határidők és vállalások betartása, garancia vállalás és gyors reakció

Tulajdonosi személetet

Üzleti érdekeid figyelembe vétele és tudatos beépítése a projectbe

Célorientáltságot

Az eredményre koncentrálunk, hogy pont azt kapd, amire szükséged van

VIP+ támogatást

Kimagaslóan empítikus és támogatói attitűddel segítelek a közös útunkon

Szakértelmet

Követem és alkalmazom a legújabb trendeket és nem ismerek lehetetlent

Üzleti weboldal készítés

Lehangoló a mostani weboldalad vagy nagyon lassú?

Profi vállalkozásod van, de a jelenlegi weboldalad nem ezt tükrözi? Amatőrnek, elhanyagolt a weboldalad és nem szeretnéd, hogy a leendő ügyfeleid ezzel találkozzanak?

Üzleti weboldal készítés

Üzleti weboldal készítés, letisztult, modern design trendek szerint

az üzleti weboldal készítés során, a letisztult, minimalista webdesign trendeket részesítem előnyben, de természetesen a weboldal készítés során, figyelembe vesszem az egyedi ötleteidet is. A design mellett fontos szerepet kap a maximális felhasználói élmény kialakítása is, mert senki sem szeretné, hogy ügyfeleid egy lassú, nehezen áttekinthető weboldalra látogassanak. Az üzelti weboldal fejlesztése során veresenytárs elemzést is végzünk, így kiemelt fókusszal figyelünk arra, hogy konkurencia által elkövetett "hibákra" mi biztos megoldást adjunk.

Üzleti weboldal készítés

Mobilbarát üzleti weboldal készítés

mobile first elveket maximálisan figyelembe véve; az üzleti weboldalad készítés során nagy figyelmet szentelek arra, hogy a kész weboldal minden eszközön tökéletesen mobilbarát és gyors legyen. Ez elengedhetetlen, mert a vállalkozásod weboldalát többen fogják mobilról nézni, mint asztali webböngészőből. Ha megnézed a konkurenciád üzleti weboldalait, biztosan látni fogod, hogy többségük weboldala mobilkészüléken nézve lassú, nehezen olvasható és valljuk be; gyagyi. Az általam elkészített és átadott üzleti weboldalad nyugodtan mutogathatod ügyfeleidnek mobilkészüléken is, biztos lehetsz benne, hogy villámgyors és maximálisan responsive lesz.

Üzleti weboldal készítés

Egyedi fejlesztésű, vagy WordPress weboldal készítés

egyszerű, egy oldalas bemutatkozó üzleti weboldal, vagy komplex webes portál? Egyik sem probléma! Igényeidtől függően; WordPress keretrendszerű vagy egyedi fejlesztésű üzleti weboldalt készítek vállalkozásodnak. Ne félj, segítek választani, csak mondd el, hogy milyen funkciókkal rendelkezzen az üzleti weboldalad és egyeztetünk a megoldási lehetőségekről. Bármelyiket is választod, biztos lehetsz a sikerében. Azt viszont mindig tartsd szem előtt, hogy a sikeres vállalkozásoknak több kell, mint egy sablon weboldal. Egyedi és a vállalkozásod arculatára alakított weboldal az, amely folyamatosan hozza az új megrendelőket, érdeklődőket.

Üzleti weboldal készítés

Ne engedd, hogy a konkurencia leelőzzön!
Lépj be Te is a digitális térbe, még ma!

Professzionális üzleti weboldal nélkül vállalkozásod észrevétlen marad. Ne halaszd még tovább a weboldal készítést.
Válaszd a megbízható minőséget és a szakértelmet most!

Üzleti weboldal készítés

A Te vállalkozásod,
az én kihívásom

biztos lehetsz benne, hogy a vállalkozásod üzleti weboldalának tervezése során én ugyanolyan izgatott és motivált leszek, mint Te. Imádom a kihívásokat, szeretem a lehetetlent is megvalósítani és így válik project hobbimmá, és nem csak egy munkává.

Üzleti weboldal készítés

Üzleti weboldal készítés folyamatos, 7x24-es VIP támogatással

Ügyfeleim visszajelzései alapján a megbízhatóságom és gyors rendelkezésre állásom az egyik nagy erényem. Én csak egyszerűen hiszek abban, a kapcsolatunk nem ér véget a számla átadásával. A weboldal elkészülte után is támogatást nyújtok szerződéses keretek közt, vagy akár ha csak 1-1 gyors baráti tanácsra van szükséged és dobsz egy üzenetet Messengeren. Ugye, Te sem szeretsz mindig eltűnő szakikkal dolgozni? Tesztelj le! Kérj ajánlatot és mérd az időt.

Üzleti weboldal készítés

Személyre szabott megoldások

Biztos lehetsz benne, hogy minden egyedi igényedre figyelemmel leszek és ott leszel az üzleti weboldal készítés minden fázisánál, azaz a grafikai, és a funkcionális tervezésnél is.

Üzleti weboldal készítés

Tőlem nem "csak" egy weboldalt kapsz.
Hanem célzott megoldást a problémádra.

Üzleti weboldal készítés

Gyakran Ismételt Kérdések

Ha tudni akarod, hogyan néz ki egy project menete vagy, csak olvasnál arról, hogy miért kedvezőbbek az áraim mint a legtöbb hasonló webdesign ügynökségé?

A 10 Milliós magyar lakossághoz jelenleg több mint 10,2 Millió internetelőfizetés társul (KSH-19Q3). Friss felmérések szerint, 2020-ban legalább 7-8 évet fejlődtünk a digitalizáció terén. A cégeknek, vállalkozásoknak SOS reagálniuk kell a megváltozott igényekre. Mostanra elengedhetetlenné vált egy mobilra optimalizált letisztult és hatékony üzleti weboldal megléte. Ma már mindenki okoskütyün internetezik és keresi a megfelelő vállalkozást a problémájára.

Te szolgáltatásaid hol máshol keresnék, ha nem a vállalkozásod üzleti weboldalán?

Mennyibe kerül ma, egy modern üzleti weboldal készítés? Sajnos, ahogy arra a kérdésre sem lehet egyértelműen válaszolni, hogy: Mennyibe kerül egy új autó? , így erre sem lehet anélkül, hogy pontosan ismernénk az igényeket.

Az üzleti weboldal készítés fejlesztési díja függ az üzleti weboldal összetettségétől, a szolgáltatások típusától és még jó pár tényezőtől, amelyeket csak az egyeztetés során tudok felmérni.

Azt tudjuk, hogy pár 10 ezer forintos, nagyon olcsó üzleti weboldal nincs. Vagyis létezhet, de nem jellemző, hogy a “haveri alapon” készített üzleti weboldal tényleg sikeres is legyen és elérje a kívánt célt. Ennek egyszerű oka van; több 10 óra munkát senki sem csinál ingyen, főleg egy olyan szakember, aki több éve folyamatosan szinten tartja tudását, azaz befekteti az idejét. Az egyszerű, olcsó weboldal készítésnek egy további rövid-középtávú problémája; hogy a “fejlesztő” eltűnik és az üzleti weboldal pedig elkallódik. Ha Te sem szeretnéd, hogy eltűnjön a fejlesztőd, válassz sok referenciával és pozitív értékeléssel rendelkező webfejlesztőt.

Egy üzleti weboldal készítés általában 5+2 – egymásra – épülő szakaszból áll.

  1. Ajánlatkérés és igények felmérése
  2. Grafikai tervezés
  3. Funkcionális tervezés
  4. Programozás
  5. Béta és végfelhasználói tesztelések, illetve az üzleti weboldal átadása
  6. Utókövetés
  7. Felmerült újabb igények megvalósítása

Nincs benne semmi trükk.

Szabadúszó vagyok; nem kell alkalmazottak bérét és irodabérleti díjat beépítenem az áraimba. Emellett, főállásban digitális banki fejlesztőként is dolgozom, így az üzleti weboldal készítést elhivatottságból és szakmai hobbiként csinálom, nem ezen múlnak a hó végi csekkjeim befizethetősége.

Továbbá; a kapcsolattartásnak elsődlegesen e-mailbet vagy más e-csatornát (pl.: FaceTime, Zoom) preferálom, így nem kell a kiszállás költségeit, illetve az utazás miatt kieső időmet a megrendelőre hárítanom.

Szabadúszóként, valamelyest tágabb határidőre tudom vállalni a feladatokat, mint azok az ügynökségek, akik több fővel, heti 5×8 órában csak ezzel foglalkoznak, de annyival olcsóbban is.

Természetesen!

Az üzleti weboldal készítéssel kapcsolatos igények felmérése, azok átbeszélése és véglegesítését követően küldök egy összefoglalót a feladatról és egy előzetes sávos Árajánlatot. Ha valamiért úgy döntenél, hogy mégsem vágnál bele a projectbe, akkor sincs fizetési kötelezettséged.

Amennyiben az előzetes Árajánlatot elfogadod, akkor elkészítem a végleges Igényspecifikációt, amely minden követelményt pontosan meghatároz a feladattal kapcsolatban, továbbá megküldöm a Megbízási szerződés tervezetet és a végső Árajánlatot.

A fentiek elfogadása után, a grafikai feladatok és az üzleti weboldal tervezésének megkezdésekor, előleget kérek, amely a szerződéses teljes ár 25%-40%-a. Az előleg garantálja a komoly szándékodat és, hogy Te is akarni fogod, hogy a project a szükséges ütemben haladjon. Ez az összeg fedezi a project során besegítő – belsős – szakértők (grafikusok, szövegírók, stb) munkadíjait, és a kezdeti költségeket. A további részleteket pedig a Megbízási szerződésünkben foglaltak szerint teljesítjük.

Ha kíváncsi vagy, hogy körülbelül milyen szolgáltatási díjakkal számolhatsz; nézd meg az Áraim-at, vagy Kérj ingyenes ajánlatot ahol az igényeid megismerése után, készítek egy várható sávos árajánlatot.

Ez minden esetben a megrendelői igényektől függ.

Általánosságban elmondható, hogy egy egyszerű-közepes összetettségű üzleti weboldal készítése 3-10 hét alatt készülhet el. A várható átadási határidőt, a végső Árajánlatban küldöm meg.

Ha kíváncsi vagy, hogy a megálmodott weboldaladat mennyi idő alatt készülne el és érdekel a várható fejlesztési költsége; nézd meg az Áraim-at, vagy Kérj ingyenes ajánlatot ahol az igényeid megismerése után, készítek egy várható sávos árajánlatot.

Rajtam álló okok miatt, nem. :)

A végleges, üzleti weboldal készítés Árajánlatban foglalt fejlesztési munkadíj fix, az rajtam múló okok miatt nem módosulhat (max csökkenhet).

Ha az Igényspecifikációban foglaltaktól eltérő működést szeretnél utólag, annak lehetnek többletköltségei, de ezekről minden esetben előzetesen tájékoztatlak és kérni fogom a jóváhagyásod.

Ugyanez vonatkozik arra is, ha egy már elkészült részben kérsz utólagos módosítást. Nagyon ritkán, de előfordulhat, hogy a project közben derülnek ki olyan – előzetesen nem látott – események (törvényi megfelelőség, feltétlenül szükséges stock photo, stb), amelyek szükségesek a weboldal készítés tovább haladásához.

Nagy valószínűséggel nem :(

Egy rendes üzleti weboldal készítés tervezéssel, pontos igényfeltárással és célok meghatározásával kezdődik, amelynek átbeszélése, megvalósítása nem fér bele 1-2 hétbe.

Projectjeimet több hétre előre ütemezem, így nagyon kevés a köztes idő, amikor beférne egy-egy ilyen SOS weboldal készítési feladat.

Ugyanez igaz a már elkészült weboldalak esetében is; a legritkább esetben tudok SOS (72 órán belüli) nagyobb fejlesztési feladatot elvállalni. Kérlek, törekedj a minimum 1 héttel korábbi jelzésre.

Egyáltalán nem, sőt… :)

A “Miért ilyen kedvezőek az áraid?” bejegyzésben írtam is, hogy elsődlegesen az elektronikus csatornákon történő kommunikációt preferálom jobban, egyrészt mert többségében éjszaka dolgom, másrészt azzal ha nem kell utaznom különböző megbeszélésekre, annyival több időm van a weboldal készítéssel foglalkozni és nem keletkezik kiesett időm. Így Te is, és én is időt és pénzt takarítunk meg. Továbbá a “szó elszál, az írás megmarad” elv alapján minden meetingől amúgy is készül összefoglaló (sajnos van pár negatív tapasztalatom) is, így viszont, ha már eleve időt spórolunk és visszakereshetőkké válnak az információk.

A válasz nagyon egyszerű!

Csak szerződéses keretek közt vállalok el üzleti weboldal készítést. A Megbízási szerződés és az Igényspecifikáció biztosítja, hogy minden úgy készüljön el, ahogy arról korábban megállapodtunk. Ezek a dokumentumok tartalmazzák azokat az általános pontokat, amelyekben előzetesen megállapodtunk, valamint lefekteti az üzleti weboldallal kapcsolatos garancia-, titoktartási kötelezettség-, licensz- és teljesítési feltételeket.

Üzleti weboldal készítés

Professzionális üzleti weboldal készítés, elérhető áron

A működési költségeim minimalizálásával, kiemelkedő kedvezményeket tudok biztosítani vállalkozásod számára az üzleti weboldal készítés áraimból.

StartUp ::.
weboldal készítés ár
br.199.000Ft- tól
1 óra online konzultáció, tanácsadás
Főoldal + 3 aloldal
Wordpress alapú, egyedi átalakítású template
Admin felület, szerkeszthető tartalom
Analitycs és Social media integráció
On-site SEO
3 hónap ingyenes karbantartás, support
Díjmentes SSL telepítés
Díjmentes ügyintézési szolgáltatás (pl.: domain megrendelés)
Grafikai feladatok
Egyedi megoldások, külső API bekötés
SmartBusiness ::.
weboldal készítés ár
br.279.000Ft- tól
StartUp szolgáltatásokon felül:
Célközönség meghatározása, kutatás, elemzés, üzleti javaslattétel
OnSite SEO, Analitycs
Nincs oldalmennyiségi korlát
Teljes arculat tervezés, grafikai feladatok
Akár egyedi fejlesztésű keretrendszer
Külső API-k beépítése (pl.: számlázó, egyéb külső rendszer, stb)
Korlátlan egyedi megoldások figyelembe vétele
6 hónap ingyenes karbantartás, support
VIP Support 7x24
Kedvezménycsomagok a későbbi fejlesztéseknél

Üzleti weboldal készítés árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben személyre szabott árajánlat készül. További szolgáltatásaim árait itt találod.

Üzleti weboldal készítés

Kérj ajánlatot, nem veszíthetsz vele semmit!

Az üzleti weboldal készítés ajánlatkérés ingyenes és kötelezettségektől mentes. Az üzleti weboldaladdal kapcsolatos igényeid pontos ismerete szükséges, a reális és meglepetésektől mentes árajánlat adáshoz.

Ingyenes árajánlat kérés kötelezettségek nélkül

Add meg a legfontosabb tudnivalókat a leendő üzleti weboldaladdal / webshopoddal kapcsolatban, mint pl.:mivel foglalkozol, van-e bármilyen elképzelésed a feladattal kapcsolatban vagy szeretél-e bármilyen extra funkciót?

Az üzentekre rövid időn belül válaszolok.